Kvantum sočutja oz. kje je Bond?

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.217
1.715
113
40
Sej nikol nisem bil nek strasten oboževalec bonda, ampak kaj pa so naredli z zadnjim filmom? Ni vodke martini, zlo malo astona, premalo dobrih oblek in elegance, ni Qja in njegovih igračk, ni šarma in "padajočih" deklet in od kdaj je uglajen vohun podobn švarciju ali še bolje Die hard 5???
Bond, James Bond je ravno zaradi tega vsega...ne pa nek zaljubljen kekec! Pa kr ena bedna zgodba.....

Upam da ni začetek konca...

Nazadnje urejeno:

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Ni vodke martini, zlo malo astona, premalo dobrih oblek in elegance, ni Qja in njegovih igračk, ni šarma in "padajočih" deklet in od kdaj se uglajen vohun podobn švarciju ali še bolje Die hard 5???
Bond, James Bond je ravno zaradi tega vsega...ne pa nek zaljubljen kekec! Pa kr ena bedna zgodba.....

Točno tako, se močno strinjam! To sem občutil že pri prejšnjem bondu in zaradi tega se mi tanovega sploh ne da pogledati, pa še tale igralec se mi zdi precej antipatičen.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Tudi jaz sem bil razočaran...

To enostavno ni več "Bond". Znotraj razširjenega žanra akcijskih filmov pa je itak taka konkurenca, da bi se ob odsotnosti zvenečega naslova tale film kaj kmalu izgubil med ostalim.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Tudi jaz sem bil razočaran...

To enostavno ni več "Bond". Znotraj razširjenega žanra akcijskih filmov pa je itak taka konkurenca, da bi se ob odsotnosti zvenečega naslova tale film kaj kmalu izgubil med ostalim.

Točno to!!! Bond je bil žanr zase. Ampak tale bond, brez dodatkov, kot so našteti v prvem postu, je to zgolj še en akcijski film (roko na srce čisto nič posebnega).
Ok, razumem da pije Zero, zato da se govori in piše čim več v vsej konkurenci filmov, samo da ni Qja, da ni več avto dirkanja, pilotiranja in še drugega bulšita, ki je pač značilen za Bonda, to je pa za en qrc.

Bonda greš gledat z zavedanjem, da ne bo nekih globokih misli ali neke hude drame in filozofije... Bonda greš gledat, ker je pač Bond.... ampak bond ni več Bond. Žalosten sem.

22. jul 2007
1.398
43
48
Verjetno zato, ker ga ni napisal Ian Fleming,ampak Sebastian Faulks, ki je zmagal na natečaju ob 100 letnici Flemingovega rojstva.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
meni je pa bil ql. ta nova bonda z daniel craigom sta prava osvezitev po world is not enough in die another day. posebej slednji je...
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Vsi Bond filmi so bili več ali manj bedni akcijski filmi z nekaj izjemami. Novega nisem gledal ampak mi je bil prejšni eden izmed najboljših Bondov. Daniel Craig je prou fejst. Ni gay tko Moore pa Brosnan..

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Evo meni je pa Craig ravno nekdo ki po moje ne bi smel nikoli biti Bond, sploh nima izgleda za to, vsi do zdaj so delovali zelo uglajeno, pravi agenti v službi Njenega veličanstva, ta pa je ko en redarski [censored] iz KMŠ-ja. Sam film je pa itak bil vedno bolj ali manj akcija s tem da je pač vključeval nekaj prepoznavnih bondovskih stvari.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Temu se reče napredek. Kdo pa bi danes gledal film, posnet s tehniko in posebnimi efekti kot naprimer Goldfinger?

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
David Craig je za moje pojme odličen igralec. Ampak ga nikoli ne bi dal za Bonda. Model zgleda kot bi ga en fajn prebunku in potem poslal film snemat...
Bond mora biti Britanec, šarmer in gentleman. Kakor zdaj zgleda se držijo samo pravila, da je Britanec. Zanima me, kaj sledi Craigu. Jason Statham? Kokr so zadnje cajte usekani, bodo še Hugha Granta dali...
Da o pijači in "Bond, James Bond" sploh ne govorim.
Ravno sinoči je na HRT1 bil Dr. No, pravi užitek ga je bilo spet gledat...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.004
10.754
113
kod Džej-Zija
ksz

Tega zadnjega še nisem videl, sem pa rejšnjega. In moram priznati, da je bil prav osvežujoč, ker nekaj prejšnjih Bondov mi je bilo krneki.

hitra_kaca

Pripravnik
8. avg 2007
106
0
16
Me zanima, če bodo imeli pri naslednjem (Devil May Care?) več sreče, ali bo spet samo "kr neki".
confused-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
ta boljši je bil Brosnan in sicer v wilfu Jutri nikoli ne umre, sedmica in Teri, obe bi peljal na testni krog.

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Meni je tudi Daniel Craig najboljši Bond, ful je tak naraven frajer, res popestritev med Bondi.

Je pa res, da je bil prejšnji film boljši kot Kvantum sočutja...čeprav tudi ta ni bil slab...sem prav uživala. Kar se tiče teh dodatkov Bonda, pa halloooo sej nismo več v teh časih, ko je bil Martini in...sedaj so druge zadeve in se mi to zdi čisto kul, kako bi pa zgledalo, če bi vse bilo tako kot je bilo!

Meni je preprposto fantastičen!!!!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Kokr kol pogledaš, to nej bi bil Bond, zajb so vse in je ratal obični akcijski film
bonk.gif

Lih tko kot bi v Batmanu po novem model v trenirki okol hodu
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Beden film, beden igralec. Daleč od Bonda.
Bejba pa
cool-1.gif