No, da še jaz dodam svoje videnje. Pred leti (25+) sem imel vzmetnico od Nove opreme, trdo. Spanje je bilo enkratno, seveda se moraš prej privaditi prehoda iz ''normalne'' v tršo. Potem sva imela eno posteljo z Dipa.. pena ležišče, se je letvasto dno posedlo... razstavim, da vidim, kaj se je posedlo... na dimenziji 140*200 so bile le štiri lesene 3*5cm prečke, čez pa en tanek lesomal...mamo jim vidim tišlersko... sem dal potem OSB ploščo in je bil mir. No, potem pa menjava postelje, ena zanimiva, s predali, malo višja... letveno dno in penasto ležišče iz Lidla. Saj je bilo v redu, dokler nisva poskusila prespati v dnevni, kjer je trosed z izvlečnim ležiščem in trdo 14cm vzmetnico (Ekotrade, če koga zanima)... bogovsko. No, v ponedeljek vsa šla v stroške in kupila ''zelo trdo'' vzmetnico v JYSK-u. Po parih prespanih nočeh lahko rečem le -kaj sem prej čakal... No, letveno dno še gre ven, one upogibljive letvice.. in fiksno dno noter. Po moje nima smisla, če se upogibajo.. kot že zapisano par komentarjev nazaj.