Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam eno starejšo dokumentacijo (samo sentimentalna vrednost), ki je malo natrgana.
Rad bi jo zalimal s selotejpom, pa me zanima, kateri selotejp je najkvalitetnejši, da bo čim dlje zdržal in s čim manj porumenelosti.
Hvala.
Sam sem imel kar nekaj dokumentacije, ki je z leti porumenela, se vihala, trgala, razpadala. Enkrat, ko mi je dopi...., sem si vzel čas, vstavil liste v tiste prozorne srajčke in vse skupaj v fascikel.
Kaj pa če bi prelepil s kosom tiste prozorne folije, ki je za šolske zvezke & knjige zavijat? To lahko brez problema narežeš na primerne velikosti, razpenjanje ni potrebno, obstojno je pa nedvomno veliko bolj kot pa selotejp.
To sem razumel kot da noče plastificirat v celoti ali cele strani ali pa kar vseh dokumentov, morda pa za kak manši del to le pride v poštev. Just sayin'
papir v vrečko za vakuumirat in zvakuumirat. Ne bo zalepljeno in po potrebi lahko odpreš. Vseeno prej še poskusi kak list papirja zvakuumirat, da vidiš kako rata.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.