Kvaliteta frontalne kamere?

B81

22. jul 2007
37.657
10.949
113
Nikakva. Vidi sicer se, ampak ko daš video na računalnik, nima smisla da bi kaj podrobneje videl.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz imam tako že nekaj let ... na videz enaka, verjetno specifikacije tudi ...

En posnetek iz 2012 > Video

Brez kabla drži dobro uro, drugače pa skozi priklopljena na 12V. Začne snemat pri prižigu avta in se ustavi ko avto ugasneš. (če ima avto tako vezane vtičnice 12V, da delujejo samo ko avto deluje)

Kvaliteta videa ni glih za hvalit
smile-1.gif
Za današnje čase, bi iskal raje kakšno ta pravo da snema v HD.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
V vsako temo o avtokamerah prilepim tale link, ga bom pa še v to
smile-1.gif

Dashcamtalk

Testi, linki za nakup, forum... Vrh glave informacij o kamerah vseh cenovnih in kvalitetnostnih razredov.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Test

Ena najdiskretnejših. Obstajajo sicer tudi cenejše s podobno kvaliteto, ampak če ti je pomembno, da ni preveč vpadljiva in da te ne moti med vožnjo, je ta verjetno naj izbira.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.746
113
EU
Kamera je vedno izpostavljena močnem soncu in vročini pod vetrobranskim steklom. Optika in leče nimajo zaslonke ki se zapre, kakor to imajo fotoaparati. Kako prenesejo UV žarke in se to pozna sčasom na kakovosti posnetkov ?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Moja kamera je za enkrat ok. Tudi baterija, ki jo ima še sama, je še vedno ok, saj, če jo kdaj ročno vključim, še vedno snema sama cca. 1 uro - tako kot nova.
Sem pa pred enim mesecem še eno naročil za sodelavca, ki si jo je dal v avto, ker ga je policaj ustavil z modrimi lučkami in mu dal plačilca za neprivezanost, kljub temu, da je bil ves čas privezan in da je policist pripeljal za njim in sploh videti ni mogel od zadaj, ali je privezan ali ne.
Na žalost je bil sam v avtu in vemo, da mu pritožba ne bi koristila, zato je plačal polovičko in jaz sem mu zrihtal tako kamero, kot jo imam sam.

Edino, kar sem moral narediti cca. 1 teden nazaj je to, da sem micro SD kartico vzel ven in jo dal nazaj notri, ker očitno so se kontakti 'umazali' in ni več prepoznala kartice.

Nazadnje urejeno: