Citat:
Uporabnik civil pravi:
Pogrešam podpise moderatorjev pri njihovem posegu v teme.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
tisto sm jst zbrisala.
stvar je v tem, da sem zaradi upoštevanja enega uporabnika preko PM brisala napačen post (priznam napako) in ker se je potem govorilo samo še o tem, da kaj se gremo pa to, sem enostavno vse kantirala
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
... Nekateri posti so pa že od jutra pa pisejo naprej vse do večera po forumu...Toliko, kdo nima RL...
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Zgolj v vednost. Posti, ki so bili zbrisani so bili samo neokusni odgovori na napako moderatorija. Motimo se pa vsi, ne? Tema je šla v propad že od samega začetka in treba je razumeti, da v takšnih debatah težko presojaš kaj je uporabno in kaj ne. Sploh je bila pa napaka bolj površnost kot demantiranje določenih uporabnikov, ki se sedaj razburjate.
Glede na to da še vedno vztrajate tu in na forumu najdete zanimive stvari, menim da si zaslužimo malce potrplenja in tudi kvaliteta bo prišla.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
predlog. kaj pa ce se sporocilo nebi zbrisalo, pa pisalo spam, ampak bi spodaj bilo pac opozorilo moderatorja da je post neprimeren, besedilo pa ostalo?
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Najbolje bo da kršitelje namest BAN-a zaprete na goli otok, kot so to počel višji
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ti sploh ne tolči po tipkovnici o bedarijah, ker si bil eden zaslužnejših za vse gluposti, ki jih je doživel sux. Ko si pa nehal pisati se je pa videlo, da drugega kot širiti napetost nisi znal. Upam da si se malce etično izobrazil
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Torej je mimo čas ko smo vsi dobrodošli na forumu? Sem mislil da se bo počakalo do 5000 userja...
Vse se kdo je zaj..al.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ne vem... strnite glave in premislite. ampak vrjemi, da je taksna pot boljsa.
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Torej je mimo čas ko smo vsi dobrodošli na forumu? Sem mislil da se bo počakalo do 5000 userja...
Vse se kdo je zaj..al.