Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj moraš pri naravi tvojega dela, kolo kupit?
Ja temu se rece kraja oz. tocneje zatajitev. Ce bi tako ciganil, pol mi ne bi dentex popusta rihtal ampak bi si bicikel po polni ceni kupil.Citat:
Uporabnik softi pravi:
apollo..ne ukradel..samo vzel tisto kar ste našli, pa niste našli lastnika..ker ste pozabili na prstne odtise pa te jajce.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kot sem rekel, Polar upravičeno skrbi, da si zdajle klinično mrtev.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja, 197... to je verjetno pokazatelj da nisem ravno v formi...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ker pa sem nazadnje bicikliral v času osnovne šoleNo pa še to rabim vedet - kako preverit katera velikost okvirja je zame? visok
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ravno nasprotno.
Po kmečko se max pulz računa po formuli "220 - [starost v letih]". Glede na to, da si verjetno starejši od 23, si teoretično v boljši formi kot povprečje tvojih vrstnikov. Pa tudi 167 overall je izjemna številka. Če kaže pravilno, bi moral v mirovanju imeti z lahkoto pod 60, verjetno okrog 50...
Če si res izven forme, kot praviš, pa nekaj ne deluje kot bi moralo ali pa si malo medicinskega fenomena.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj moraš pri naravi tvojega dela, kolo kupit?
KAj naj bi ga po tvoje ukradel komu al kaj?
ontopic
Prvih 22km je za menoj, cez golovec sem malo pes rinil, polar pa je zracunal da naj bi porabil 1500 kcal. Samo mislim da polar to racuna kokr da sem tekel pa pomoje ni pravi izracun?
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ravno nasprotno.
Po kmečko se max pulz računa po formuli "220 - [starost v letih]". Glede na to, da si verjetno starejši od 23, si teoretično v boljši formi kot povprečje tvojih vrstnikov. Pa tudi 167 overall je izjemna številka. Če kaže pravilno, bi moral v mirovanju imeti z lahkoto pod 60, verjetno okrog 50...
Če si res izven forme, kot praviš, pa nekaj ne deluje kot bi moralo ali pa si malo medicinskega fenomena.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
.....moje poznavanje koles ne pride dlje od tega, da je fajn ce ima kolo shimano opremo.