ksz
Kupujem malo boljši kompakten fotoaparat, pa berem da je Canon PowerShot G7 X Mark II dobra izbira. Mnenja?
Kupujem malo boljši kompakten fotoaparat, pa berem da je Canon PowerShot G7 X Mark II dobra izbira. Mnenja?
ne, kavo bo kuhal z njimAli boš z njim služil?
Ne nebom služil.Je le za fotografije za moj arhiv.Ali boš z njim služil?
Hvala za nasvet ampak me ni prepričal.Bolj me vleče k brezzrcalnim fotoaparatom.Premisli o Nikon Coolpix P1000 (če ga še kje dobiš) ali P950.
Verjemi, da mi boš hvaležen. Menjavanje objektivov ni več za današnji čas.
Vse je odvisno kako se želiš angažirat in ni povezano z današnjim časom. Je pa dejstvo, da je večina tistih, ki so nekoč kupovali low end dslrje za napredovanje iz kompaktov, dandanašnji na telefonih. Itak večina teh ni nikoli menjala objektivaMenjavanje objektivov ni več za današnji čas.
Hvala za "opozoriilo" samo mi je malce prevelik iščem nekaj kar je manjše.In fotografije ki sem jih zadledil na netu me niso glih navdušile.Tako močan fokus pa me ne privlači ker ga ne rabim.Ti pa še enkrat hvala za nasvet.You have been warned!
Jah sej lahko tud s telefonom slikas ampak meni ce ni vsaj 50mm objektiv prevec popaci percepcijo. Da lahko danes v manj kot kg aparate stlacis toliko leč je bilo ne dolgo nazaj znanstvena fantasrikaA to H400? Jaz imam pa Sonyja kompakta z 1x zoomom in dvema različnima iskaloma.
Vsakemu svoje. Vsak ima svoj stil in svoje interese, tudi pri fotkanju, zato je fajn imeti možnost izbire. Meni se doma še preveč robe valja, ki nikoli ne pride do uporabe. Trenutno najbolj uporabljam Sony RX1R (full frame kompakt z norim Zeiss 35 f/2 objektivom, oster kot britev). Imam še lep komplet Nikon 1 robe z dvema bodyjema in tremi objektivi, preračunano pokrite goriščnice od 18 do 270 mm. Potem imam pa še kup Olympusove robe, ki je ne uporabljam. Pred časom sem forumašu prodal dva objektiva, en je preračunano dosegel 600 mm.Jah sej lahko tud s telefonom slikas ampak meni ce ni vsaj 50mm objektiv prevec popaci percepcijo. Da lahko danes v manj kot kg aparate stlacis toliko leč je bilo ne dolgo nazaj znanstvena fantasrika
Lej kako je izgledal 1200mm tele objektiv leta 2000pa verjetno se danes kje uporabljajo. To je 50x opticna povecava. Lol keri lolek danes kupuje profi opremo. Pa razlike res niso vidne 98% ljudem.