kupujem EVO

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.147
113
iskat ga bom šel v DE, cnejši, več izbire itd, pri nas so oderuhi, pogledujemo po VIII ali IX, eventuelno lahko pade tudi X ampak iz USA..avto bo za hobi namesto crosske haha

no zanima me pa vseeno kako je z vzdrževanjem in deli, pil bo itak 20+

če ima kdo kakšno izkušnjo s prve ali druge roke, le na dan z njo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Na BMW forumu si ga lasti uporabnik "DoubleG", mislim, da IX, na alterju, ga ima pa uporabnica "pumax", VII, če se ne motim.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.147
113
točno, upam da se pumax kaj oglasi..da malo opiše izkušnje. A ona kaj ljubiteljsko dirka ali draga..drag race mi je namreč mimo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Včasih je drag-ala, ko je imela še CRX turbo, a od tega je že kakih 7-8 let, sicer bo pa sama povedala več.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ali pa avtomobilizem uporabnik @ loco.
@pumax ima evo-ta? Sem misill, da ima zgolj corvetto, no vsaj to sem videl na "jap meet-u".

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.147
113
ja sej to zdaj racunamo, in ne bo ravno win win iz tujine, razen da je izbira večja (pa tudi ne pretirano).

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
da ni menjala?

Če me spomin ne vara, je imela le evo VI in potem prešaltala na corvetto. (osemke ni v moji glavi
smile-1.gif
)

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Tale bi pa lahko vsaj slike zamenjal, če je še sneg v ozadju.
grin1.gif

Drugače pa lahko na A.com kontaktiraš uporabnika boy36, si lasti EVO X iz Amerike. Ga poznam osebno in je zlo vredu dečko, ti bo znal kaj svetovat.

lp

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
grin1.gif

Drugače pa lahko na A.com kontaktiraš uporabnika boy36, si lasti EVO X iz Amerike. Ga poznam osebno in je zlo vredu dečko, ti bo znal kaj svetovat.

lp

A iz amerike je to uvozil? Se vozi tudi po naših koncih kdaj, samo to ga malo špara a? Ma bolj za "izgled" ta avto, vsaj kar sem ga jst videl ... vedno spoliran, nobenega blata ali pa mušice nikjer!
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mene pa zanima zakaj se EVO in Impreza v 90% primerih uporabljata za "provokativno" temo o nakupu.
stupid-1.gif

Vsaj malo domišlija.
uf-1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Mateja - pumax je imela Evo VI RS (bivši Klemenčičev 'civilni'), katerega je prodala v tujino. Sedaj je že par let na Corvetti.

Lp,

Milan

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Vzdrževanje: servisi na nekje 6k km, vsa olja (motorno,menjalnik, difi), filter olja. Gume, zelo odvisno od vožnje. Lahko ti zdrži komplet za dve sezoni, lahko "ubiješ" tri komplete v eni sezoni. Poraba spet odvisna od vožnje. Giblje se od 10 do 20l/100km.
Če ga porineš v kakšen jarek zna biti zelo drago če dele kupuješ pri nas. Nove se dobi nekaj ceneje pri BRR v Avstriji ali pa rabljene na eBay.co.uk. V Angliji je teh avtomobilov kot listja in trve in so posledično vsi deli dosegljivi za nek normalen denar.
Registracijo si sam preračunaj. Osmica ima 195KW, IX in X nekoliko več. Kasko si tudi vkalkuliraj (čeprav sem ga jaz tri leta plačeval brez potrebe - nikoli kakšnega izleta)
Ko boš ogledoval ne glej preveč na ceno ampak kako je avto vzdževan/ohranjen. Pri takem avtu lahko tisočaka ali dva hitro porabiš za popravljanje nemarnosti prejšnjega lastnika.
Kako je danes z uvozom ti neznam povedati. CO2 izpusta ima ta avto kar nekaj in po tem drviš po lestvici DMVja navzgor.

To je tako na hitro, če te še kaj zanima pa vprašaj.

lp

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
grin1.gif

lp

A iz amerike je to uvozil? Se vozi tudi po naših koncih kdaj, samo to ga malo špara a? Ma bolj za "izgled" ta avto, vsaj kar sem ga jst videl ... vedno spoliran, nobenega blata ali pa mušice nikjer!
grin1.gif

Ja on ga je novega iz USA pripeljal. Mislim, da je bil 2. EVO X v SLO. Ma ga pa za daily car. Vsake toliko časa ga gre malo prepucat na Grobnik. Sej če bi jst mel tak avto, bi ga tud vedno pucal.
grin1.gif

Je pa bomba avto. Takoj ko ga je kupil, smo šli na relly v Wajdušno. Ga je še ulavfaval, pa je že kr dobro letelo.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.