Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
novi a4 bo svetovni avto, ce ze gledas passat klaso...
Še zmeraj ima na napačni strani pogon.
In še odogovor odpiralcu teme: BMW "enka" coupe se še ne da dobit, prvi avtomobili so ta mesec v proizvodnji za salone. Avtomobili pa pridno dražijo folk po Nemčiji.
pri AUDIju obstaja Quattro
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
jaz sem sraufal ze vse mogoce avte, ampak ko zacnes sarit po italijanu in vidis kako je narejen, potem bi jim najraje vsem ...
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
V tem rangu (Audi, BMW, Lexus...),
alfa ni v tem rangu
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
novi a4 bo svetovni avto, ce ze gledas passat klaso...
Še zmeraj ima na napačni strani pogon.
In še odogovor odpiralcu teme: BMW "enka" coupe se še ne da dobit, prvi avtomobili so ta mesec v proizvodnji za salone. Avtomobili pa pridno dražijo folk po Nemčiji.
pri AUDIju obstaja Quattro
ja in?!?
Citat:
To pa ne moreš rečt, ravno Subaru je med najvzdržljivešimi avti..., kar jih zeza je to, da se nikakor ne morejo odločit v katero smer naj gre oblikovanje, zato so si modeli tako različni med seboj, kot, da ne bi bili vsi od iste znamke.
Mi pa je, recimo novi Legacy krasen avto.
Citat:
To pa ne moreš rečt, ravno Subaru je med najvzdržljivešimi avti..., kar jih zeza je to, da se nikakor ne morejo odločit v katero smer naj gre oblikovanje, zato so si modeli tako različni med seboj, kot, da ne bi bili vsi od iste znamke.
Mi pa je, recimo novi Legacy krasen avto.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Hehe, dokazano s čim?
Kvečjemu je dokazano na testnih, da Xdrive nudi več užitka in dinamike pri vožnji in je precej manj "trd" kot quattro. Sicer si pa malo na netu preberi.
Poznaš BMWjev DPC, ki pride počasi v avtomobile? Me zanima kdaj bo kaj takega Audi razvil.
To, da pa mečeš Subarujeve in podobne pogone nekam nazaj, pa glih ne razumem tvojega poznavanja štirikolesnih pogonov.