Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.
Ker mi deluješ kot član familije v razvoju (govoriš o družinskem proračunu),
te pa kupi eno lepo loganco. 4 leta stari majo po 30k km, za slabe 4 jurje. (praktično nov avto)
Glede nato da imas accenta, se z avtom ne šminkaš, kar je kul, torej bo loganca genau za prevažanje naokoli.
Pa še 2 jurčka ostaneta za registracijo, par servisov in ene 20k km bencina,..
Če pa more bit karavanđija, pol bi pa si jas spekel kakega 206 1.4HDI, možnosti da je tak avto sf00kan so minimalne,
ker ni to ravno passat ali podobno, skratka avto za preprodajalce nezanimiv...
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Kako se kaj držijo Astre, Corse, Fijeste,... ti mali avteki. Glede na to, da bo tudi punca vozila avto.
A se samo meni zdi, da so avti ranga mondeota boljši nakup, kot mali avti? Ti mali se mi zdijo dost precenjeni.
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
pežoja 307 odsvetujem. tako slabo skupaj naret, da že pri 50kkm razpada.
Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Pa ne vem, zakaj vsi grajao te pežoje. Sem slišal tudi za P-307, da je šlampasto nrejen. Včasih so to govorili za Italijane.
Je pa tako, da je mal odvisno tudi od sreče, kateri avto imaš. Lahko te iz iste firme eden zafrkava, drugi pa gre kot urca.
Hm, Loganca, si bo tudi njo ptrebno mal po bliže ogledat.
LP
206-ko tudi sam odsvetujem, to je bil poleg Fiat Tipa najslabši avto kar smo ga imeli v zgodovini družinskega voznega parka. Enako pa lahko tudi napišem za Seat Leona, to je pa po kvaliteti izdelave španska Zastava. Za enak denar potem raje Škodo Octavio + tega ima slednja še precej večji prtlažnik.Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Moja ma 206ko 1.4 benz, pa avto kot avto odsvetujem... resno, raje rjasto Fiesto, ker p206 crkujejo malenkosti pa tud kaj večjega, recimo bremze zadaj niso delale, sovoznikov zic se ne zatakne na šinah in zletiš v armaturo vsakič ko se bremza, na poti na morje prideva do apartmaja, greva nazaj dol, avto ni vžgal (no naslednje jutro sicer potem spet je, samo pol maš res bedn feeling ker ne veš a bi se še vozu al ne).... Da ne rečem da že sam avto se ne pele najbolje....