Kuponko , je nateg ali ni? :)

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Na kuponkotu dobiš dodatno še majico in digitalno fotografijo
grims-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
To je že bilo enkrat v medijih če se ne motim... In je bilo rečeno da mora biti ponudba znižana mislim da vsaj za 50% in potem umetno dvignejo ceno... Marsikoga pa to tudi zavede verjetno, saj Slovenci radi kupujemo popuste:)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Vseeno pa je končna cena nižja, kot je v redni ponudbi. Mislim da je cena 44€ z mercator pika kartico.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ta kuponko je eno čudo tehnike...
hočmo nekam it, pokličemo za termin, pa pravjo da imajo na kuponkotu akcijo.
Ok grem gledat na kuponkota, akcija potekla.
Čez par minut kliče kolegica, ej sem našla na kuponkotu akcijo.
Grem preko telefona še enkrat v njihov iskalnik, mi najde samo pretečeno akcijo.
Pol sem preko googla našel še novo.
Nova akcija se je odprla v nedeljo bo cca 1h popoldne! wtf?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.521
7.043
113
jaz ne vem, kje je smisel. Zakaj mora biti 50% dol? Kaj je narobe s 30%? Kot da je to nič. In namesto, da bi človek bil zadovoljen s 30% popusta, se počuti nategnjenega pri 50% in si misli, tale kuponko je itak brez veze samo nategujejo. Čisti računi, dobri prijatelji, so včasih rekli...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Bolj mi sicer to smrdi po nategovanju kupcev in bi moral posredovati inšpektorat. Je pa res, da je kuponko od pošte slovenija (oz so zelo pobrateni) in inšpektorat ne bo sebi v skledo pljuval.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Upam, da ni kdo tako "pameten", da kupuje stvari glede na velikost popusta namesto na ceno, katero za izdelek ali storitev plača.
Pri kuponku, v trgovini, na sejmih... enostavno ne glej popuste ampak končne cene. In če je končna cena kljub popustu višja od neke druge cene brez popusta potem pa lahko govoriš o nategu.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Bolj mi sicer to smrdi po nategovanju kupcev in bi moral posredovati inšpektorat. Je pa res, da je kuponko od pošte slovenija (oz so zelo pobrateni) in inšpektorat ne bo sebi v skledo pljuval.

Kakšne Pošte slovenije?
en izmed lastnikov je sin od Momota ( al kaj je že) , lastnika Portala in Dubočice...

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Ne vem kje vi polnite klimo, ampak normalno stane 20€. In to v LJ. Itak pa je polnjenje klimo predvsem odvisno od klimatske naprave.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
jaz ne vem, kje je smisel. Zakaj mora biti 50% dol? Kaj je narobe s 30%? Kot da je to nič. In namesto, da bi človek bil zadovoljen s 30% popusta, se počuti nategnjenega pri 50% in si misli, tale kuponko je itak brez veze samo nategujejo. Čisti računi, dobri prijatelji, so včasih rekli...

amm sploh se ne gre zato ampak sami oglasujejo take bedarije toliko ceneje pa itak da ni.
Sem enkrat na hitro ker se mi ni dalo hebat vzel prek kuponov rogasko slatino za dva dni kao kul dil, potem pa slucajno na stran hotela in so tam imeli se 1 dan vec za skoraj isto ceno.

Vcasih se je splacalo hodit okol jest pa an plosce za dva, danes jih skoraj da ni vec ali pa itak plosca za dva ki je v bistvu za enega otroka. Sploh nevem kako se ljudje see ukvarjajo stemi kuponi to je ze zdavnej mimo da bos ti neki full ugodno dobil.

22. jul 2007
13.591
1.772
113
124
To je bilo aktualno pred par leti, ker takrat so še igrali fer igro sedaj pa samo še nategujejo z kao 50% popusta, škoda časa za čekiranje teh strani.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ksz Meni se najbolj smešno/žalostno zdi, da GoHolidays (Muranica) trži Gardaland preko Kuponkota za odrasle za 55,90 + 10€ prijavnine (65,90€ Iz Maribora, oziroma 57,90€ iz Ljubljane), medtem ko ima Mariborska agencija Globus (odhod iz kateregakoli večjega kraja na poti do Nove Gorice za enako ceno) Gardaland za 53€ (brez prijavnin itd.). Globus ima dosti manj prometa kot GoHolidays, kljub cenejši ceni. To samo kaže kako nori so slovenski potrošniki.