Kupi kdo kaj rdečega vina?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Sedaj pa resno: itak da je vino, mošt še ni uležan itd.

Hmmm - cviček lahko odleži (no, tam kjer ga ne poločejo takoj) še pa še, pa ne bo iz njega vino ratalo.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hja, ta ga seveda ima. Mimogrede, on je tisti, ki je legaliziral blagovno znamko "cviček" in jo umestil na zemljevid. Sevnica ni več v tistem področju, tako da konkretno v Sevnici cviček ne raste.

Bolj je bistvo, da Matej prodaja viške, Mastnak se bo že znašel.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Ma niti ne da prodajam viške, v bistvu sem zgolj posrednik in malo pomagam sodelavki katere fotr prideluje to vino tam pri Sevnici, to je vse
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
preko vina bi ti v sodelavkine hlačke zlezu... zvito zvito...

vino (če nima neke hude zgodbe zadaj) bo težko kar tak prodat. lahko pa probaš bolj od vrat do vrat prodajat... predlagam šentjošt itd tam uničujejo rdeče:))

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
hysterical-1.gif

No no... kot prvo - I can watch but cannot touch tko da tole s hlačkami odpade. Kot drugo - ta sodelavka je dejansko moja direktorica tako da to je že drugi razlog za no-go. In kot tretje - men dol visi za to vino, sem pač zgolj prijazen in ustrežljiv in želim malce pomagati pri tej zadevi, to je vse. Alter velikokrat pomaga v takšnih in podobnih situacijah
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa - sej to ni razlog. Poglej primer Carja in Maxi, ko je bil potem revež banan za eno leto
rolleyes-1.gif
)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

vino (če nima neke hude zgodbe zadaj) bo težko kar tak prodat. lahko pa probaš bolj od vrat do vrat prodajat... predlagam šentjošt itd tam uničujejo rdeče:))

Če smo natančni so njih rdečici tamanili.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa sej ni nič drugega, kot kwa pa pol, če ti je direktorca. Važno je, da se vino proda
tongue-1.gif
. Tako kot v oni zgodbi ...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
večna debata. Kot v politki.
grims-1.gif

Sem prepričan, da 99% pivcev ne razloči cvička od mešano rdeče ali celo od žametne črnine. Sem slišal tipa, ki je vprašal "a je to cviček?" Pa mu je lastnik odgovou "ne, pravkar piješ frankinjo" Tolk o poznavanju vin nekaterih.
Bo pa rivalstvo zmeraj obstajalo med pridelovalci cvička in drugih. Posebej Bizeljčani dobijo ošpice, ko slišjo za cvičk.
aplauz.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
Sej cviček je mešano rdeče pa še frankinja je noter.

Sicer za prepoznat cviček ni treba bit enolog; pogledaš barvo, če je malce boljše kot rose je najbrž cviček, povohaš če diši kot kislica potem je skoraj gotovo cviček, popiješ požirek in če je vodeno potem ni druge kot da je cviček. Dodaš še malo vode pa je dobra osvežilna pijača!
grin1.gif