Kupi kdo kaj rdečega vina?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Vem, da to ni pravi podforum, saj imamo tudi male oglase ampak zaradi večjega obiska bom tole še malo pustil v čveku.

Torej: prodam domače rdeče vino z dolenjske (okolica Sevnice), neflaširano 1€/liter, flaširano 1,30€/liter. Če bi koga slučajno kaj zanimalo še bolj podrobno naj me kontaktira preko zasebnih sporočil.

Lep pozdrav
pozdrav.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
vino al cviček?

Meni je bilo rečeno, da vino (sem namreč zgolj posrednik) in to sem tudi napisal kajne? :p Domače deželno naj bi bilo oz. nekaj takšnega.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.148
113
neka brozga...
evil.gif

avstrijci prodajajo letošnji mošt po 7,5€ brez flaše
wink-1.gif
tu smo mi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
neka brozga...
evil.gif

Mrbit ja, mrbit ne, kdo bi vedu...jst že ne
tongue-1.gif

Lahko priskrbim kontaktno telefonsko številko pa pokličite in preverjajte za kaj točno gre v kolikor je kaj interesa po nakupu
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Sevnica ni nikoli bila dolenjska
wink-1.gif

Pardon, pardon, je nekje na meji med dolenjsko in štajersko, bo zdej ok? Ali ti to že šteješ pod štajersko?
tongue-1.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.681
113
Jaz imam kakih 600 litrov viška belega. Mešano, večinoma laški rizling, nekaj "kraljevine" itd. Fino za špricar ampak ni šans, da ga toliko čez leto porabimo.

Letošnja letina je bila skoraj x2 od prejšnjih. Pa kolikor sem gledal po bolhi jih kar nekaj trži, tako, da je kar gužva na trgu
smile-1.gif

So pa v naših krajih dosti tudi pokupili Avstrijci direktno iz vinogradov a kaj ko nikoli ne veš če bojo kupovali vsako leto ali ne.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sevnica ni ravno Liechtenstein, je pa Lichtenwald, za Franca Jožefa časov. Če je pa tu pijača kaj vredna, bo treba pa na obisk priti
grims-1.gif

Dolenjska pa to definitivno ni.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:

Letošnja letina je bila skoraj x2 od prejšnjih. Pa kolikor sem gledal po bolhi jih kar nekaj trži, tako, da je kar gužva na trgu
smile-1.gif
Vino prodajati po Dolenjski je tako, kot bi dalmatinci prodajal morsko vodo po dalmaciji. Na bolhi je mogoče samo 10% ali še manj razpoložljivega vina.
@Matey, ti si pa kakšen liter odnesi v svoje konce, ponuti prijateljem in znancem kakšen kozarček in povej, da ga imaš naprodaj. Pa ni hudič, da se ne bi kter našel, ki bo kupil........

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sedaj pa resno: itak da je vino, mošt še ni uležan itd.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Saj veste katere so tri vinorodne pokrajine v SI.......Kras z obalo, Vipavska dolina in Brda.