Aja, ne gre za šparanje centov itd, potreboval bi samo dober nasvet, kaj se danes glede pomivalcev kupuje, da bom imel potem npr. 10 let mir.
če si rdeče/nacionalno/..../. usmerjen potem nujno gorenje..saj veš da je treba domačim pomagat
če maš nek zdrav razum, ne ravno preveč, pa tud ne premalo penezov, potem ti bodo svetovali kak beko s 3 košaro, prosmart invertnim motorjem
če ciljaš višji rajng in češ bit to kar je bla pamela anderosn pri baywatchu, potem gledaš švabarijo tam od 700 + € dalje, seveda ne gledaš našega trga (no, en uč vržeš gor in to je to), amapk raje kako tujino.
aja kakega candyja raje ne...razen če n euživaš ko pereš na roke
Sam sem prede dvema letoma kupoval pomivalca, 45cm zadevo. Pomemben mi je bil nabor programov+temepratur (če pereš kake filtre od nap itd..ti več kot 50 C ne marajo), poraba vode. Pa trajanje. Fajn je da je kak krajši program na voljo, da kaj na hitro opereš
pomembno mi je blo tudi kolk placa je notr...ne sam št pogrinjkov v košarah, amapk tudi višina med spodnjo in zgornjo košaro.
Pregeldal vse od mileta boša simensa naprej. Vzel smega sta 4525 (pazi če boš kupoval smega. samostojno aparati mislim da nimajo (vem da niso imeli, kako je sedaj z njimi pa ne vem...ampak mislim da se kaj dosti ni spremenilo) odstranljive zgornje plošče, tako da če je lukna pod pultom premizka glej integrirane, oz delno integrirane)...zadovolni u nulo. Ni bil najcenejši, je pa zadeva, ki pokrije vse naše zahteve. Stroj laufa 2,3 na dan do sedaj nobenih pritožb
aja goreneje ne nabavlja več pri smegu, tako da..... al boš vzel multi kulti zadevo iz velenja ali pa nekaj kar pri šiđinpinu namest na deponijo, pripeljejo k nam v gorenje. saj ne da si mi pri srcu, ampak gorenej made in prc tj midea ti res odsvetujem