Kuhinja - katero priporočate

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
imamo kuhinjo Nolte, zelo zadovljni, kupil v Rutarju, tudi montaža njihova, zelo zadovljni vsi doma!!!
cheer.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Za Marles pa tudi kolega jamra, da ni ravno najboljše. Predvsem montaža je zelo slabo izvedena... Pa potem težave pri uveljavljanju garancije. V bistvu je bil on glavni krivec, da se nisem odločil za kuhinjo od Gorenja (večinoma so isti monterji kot za Marles), ki sem jo imel nagledano, ampak sem se rajši podal v Italijo v nakup.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
KSZ: Kje se dobi največje popuste na Svea kuhinje?

V Lesnini nudijo 20% rednega popusta, na to pa še 5% popusta na gotovinsko plačilo. Je možno kje dobiti več?

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Ne išči ti popusta, temveč išči najbolj ugodno ceno!
V Slovenijalesu imajo na primer 50% + 10% popusta in ko sem to videl, sem takoj dal narediti predračun, a kaj, ko je bil še vedno višji, kot v Trilesu...
bonk.gif
vsak ima pač svoje izhodiščne cene...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Jaz jo imam naročeno v Laredo Piu. Ti pa težko povem, kakšne izkušnje imam, ker dobim kuhinjo sredi maja...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Da malce izkoristim to temo.
Spodaj je slika izbrane kuhinje.
Celotno stanovanje je sicer narejeno bolj v modernem slogu, v motivu sive barve.
Meni se zdi, da nekaj na tej kuhinji ni ravno v skladu s stanovanjem, vendar ne znam opisat kaj me muči. Nekako mi barve ne pašejo najbolj. A temno rdeča kuhinja (ne v celoti, vmes bi bila še siva), bi bolj ustrezala?

Konkretno se gre za tale model kuhinje:
rosa_004_izrez.jpg

A bi tale bolj prišel v poštev?
carissa_784x350_003.jpg

246768-P1.jpg

Priponke

• 246768-P1.jpg
    246768-P1.jpg
    34,3 KB · Ogledi: 295

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Meni je prva bolj všeč, a me tudi nekaj muči. Meni se ne dopade, da je zadnja stena lesena/rjava, predalčki pod omarico in rjave police okoli "moderne" inox nape.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Samojed pravi:
Meni je prva bolj všeč, a me tudi nekaj muči. Meni se ne dopade, da je zadnja stena lesena/rjava, predalčki pod omarico in rjave police okoli "moderne" inox nape.
Točno to tudi meni ne gre najbolj v oči. Sicer pa zadnje stene (če pogledaš skico) v kuhinji ne bo. To je le na vzorčni sliki. Tam bodo sive ploščice.
Sam bi recimo okrasne plošče in spodnji zaključek dal v sivo, ampak tega ni na voljo (no, spodnji je)
crazy1.gif
.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Prvi model kuhinje meni nikakor ne potegne, ni niti malo moderen, meni je ta kuhinja pravzaprav grda. Mogoče bi jo dala v kakšen vidend, al pa če bi starim staršem opremljala kuhinjo. Pet barv v eni kuhinji nikakor ne more bit.

Druga je že bolj po mojem okusu a ne rdeča. V taki kuhinji jaz znorim v prvem tednu. Recimo omarice nad pečico so zame totalno neuporabne, ker bi moral vsakič stopit na stol če bi hotela kaj vzeti iz nje (meter pa žilet
grin1.gif
). Sicer vem, da je to samo razstavna postavitev a vseeno mi te omarice, katerih se vrata odpirajo z raznimi patenti ne potegnejo. Pa všeč mi ni tudi to, da je šporget in lijak ločen. Jaz imam rada da je to skupaj. Saj veš, če kaj skipi hitro vržeš lonec v lijak ... tako ga moraš pa čez pol kuhinje nosit.

Še vedno pa ne vem kaj je bolj praktično. To, da so omarice na nogicah ali da je spodaj zaprto. Umazanija se verjetno pri obeh nabira le da pri zaprti verziji težko spucaš.

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
Pri nas imamo sveino kuhinjo 7 let in smo zadovoljni. Kupili smo jo v njihovem prodajnem salonu v zagorju, kjer ti jo s programom lepo zrisejo tako kot potrebujes, le s seboj je potrebno imeti načrt(dolžina kuhinje,kje imaš odtoke itd...)

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
mi imamo gorenje (marles) selena kuhinjo.
z dobavo in montažo smo bili načeloma zadovoljni.
edino kar bi spremenil, če bi še enkrat kupoval, bi bilo to, da ne bi kupil napo cenovnega razreda pod 200 eur...

DonFerdo

Zelenc'
17. sep 2007
22
0
1
Mi imamo pa Gorenjevo in smo čist zadovoljni. Cenovno je bila še kar ugodna, prostorsko pa je zelo funkcionalna, s tem da itak sam poveš kaj bi imel in kje.
Smo zadovoljni, manka le eden, ki bi bolj pogosto kuhal v njej..:)

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Jaz se tudi ravno zdaj odločam za barvo kuhinje in v nekem prospektu mi je padla v oči temno rdeča-skoraj vinsko, a da ne vleče na vijolično,v kombinaciji s svetlo leseno barvo in posamičnimi manjšimi kovinskimi elementi ala manjše poličke. Rdeča zato, ker bi bil tudi kavč temno rdeče barve in bi se tako naredila nekakšna povezava med kuhinjo in dnevno sobo. Vendar ne bo ta bleščeča prevleka gor kot na sliki, ampak vse iz (masivnega?) lesa (pozabila sem že, kako se reče temu...da ni iverka varianta). Kuhinja bo precej svetla, ker je nasproti cela stran v oknih, me pa edino malo skrbi, da bi bilo malo kričeče vse skupaj.

Aja, katero napo priporočate?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Pri nas so v ponedeljek monitrali DanKuchen,.. moram reči da sem navdušen.... bomo pa vidli kolk časa bom kuhal v njej
smile-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
mamo kuhno od SVEA in od NOLTE kuchen ta nolte je bolj tko moderniš ona od svea pa je tko klasik obe supr.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dan kuchen studio v btc. po šestih mesecih ioskanja sva tam našla vse.
drugo kuhinjo imava iz marosa, pa ni bog ve kaj. je lepa, sam imam občutek, da bo treba skoz ročaja šraufat

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Se da tole temo malce oživiti? Jaz bi bila tudi vesela mnenj o različnih proizvajalcih kuhenj, ki jih je pri nas mogoče dobiti. Potrebovala bi nekaj, kar ima dober izkoristek kotov, pa trpežnost, ker oba rada kuhava. Modrenost ali vrhunska lepota nama je sekundarnega pomena, so nama pa načeloma bolj všeč lesene variante kot visoki sijaj.