Kuhinja - katero priporočate

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Nekako sva si ogledala Marles, Gorenje, Sveo, Dan Kuchen. Dan Kuchen je itak konkretno cenovno dražji, Marles je nekako še najcenejši.
Katero sicer priporočate in jo imate? Morda kakšna, ki je ni na zgornjem seznamu.

Še glede trgovcev: po kratki analizi so nekako v Lesnini še najugodnejši (v Rutarju sploh nisva in tudi ne bova gledala). Je morda možno dobiti še kaj boljše cene direkt pri proizvajalcih? Priporočate morda kakšno drugo trgovino?

PS: Baje naj bi šle Marlesove kuhinje z marcem gor: ima kdo kakšne boljše informacije in je to le trik ali dejansko gredo go?

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
jaz pa sanjam o teh kuhinjah klik
srce-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Sem ravno malo nazaj govoril z njim in je rekel, da ga že vse mineva, ker so stranke tolk težke, da se ti zmeša.
grims-1.gif

Moj predlog za kuhinjo:
Če že greš kupovat serijsko potem kupi Svea ali Lipa, npr o Marlesu še nisem slišal lepe besede.
Če ne potem pojdi do mizarja, ki ti bo naredli za manj denarja takšno kot jo ponujajo razni prodajalci tujih kuhinj. Tudi Pobles ni tako drag v primerjavi s tem kar ima npr Kerin Povirk.

lp

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tele kuhinje pa res dobro izgledajo.

Sicer pa imamo mi Sveino kuhinjo in smo zadovoljni.
smile-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Mi mamo od Erjavca, pa je vse ok, tako izgled, kot funkcionalnost in izdelava. O ceni raje nebi...
grims-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
V zadnjem letu sem slišal za tri, ki so jih kupili kakšne probleme so imeli. Eno smo morali celo mi popraviti, ki smo delali druge stvari, saj je stranka nad Marlesom obupala in kuhinjo na lastne stroške popravila, kljub temu, da je bila v garanciji.

lp

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Prejšnji teden naročil Svejino Hortenzijo. Podoben sestav Marlesove Vite je bil cca. 250€ dražji.
Tudi cene Sveje gredo (oz. naj bi šle) z marcem 6% gor. Priporočam salon Triles na Tržaški v LJ - v februarju je 10% popusta na Sveo. Mene so prepričali.
Zdaj pa na lov za gospodinjskimi aparati! LP

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
a je kdo gledal cene naših kuhinj v tujini??zanimivo da smo za lasten produkt pripravljeni plačati 1/3 večjo ceno kot v drugih državah.podobno je tudi z gorenjem in njihovimi aparati.pa če pogledamo da je večina naših kuhinj zgolj v srednjem razredu
13.gif

dankuchen od zgoraj naštetih ostalo je kar nekaj

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Sem bil v Trilesu in morm rečt, da sem bil precej zadovoljen, vendar sem potem vseeno kuhinjo kupil v Italiji v Laredo Piu (ne vem kako točno se napiše, je pa to pri Gemoni). Sedaj čakam, da toliko poštimam zadeve doma, da mi bodo lahko pripeljali naročeno. Je pa njihov odnos precej drugačen, kot odnos naših trgovcev. Najprej smo se dogovorili za njihov obisk pri meni na domu, kjer smo se dogovorili o okvirnih postavitvah (predlagajo glede na prostor) elementov. Potem se pa čez vikend oglasiš pri njih v salonu in ti pokažejo pripravljen material. Te pa skos pedenajo s kavicami in sokovi, pa konstantno so 2-3 (človek, ki je bil pri tebi doma na izmeri, arhitekt... Aja, brez skrbi, arhitekt je sicer italijan, človek ki pa je bil pri tebi, pa je slovenec, tako da ni problema s komunikacijo) trgovci okoli tebe, ki ti razkazujejo salon, svetujejo in tudi zrišejo izbrano. Jaz sem bil res super zadovoljen in priporočam tudi ostalim vsaj ogled njihovega salona. Se splača že zaradi občutka, ker je stranka resnično kralj pri njih.

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
To kar verjamem, vendar te verjetno ne pedenajo, če naročaš kuhinjo za 3k€...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
S punco sva dala za kuhinjo 6k € in se nama zdi res top... Sicer pa oni itak do konca ne vejo, kaj boš kupil, tako da so načeloma vsi deležni take 'postrežbe'.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sodelavec jo je naročil pri firmi za katero je link prilepila Karantanka. Cena... 11k€

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Marles - cena razumna, dostava, montaža ipd. on time in super, izbira elementov zadostna (zaradi tega so nekatere odpadle), kvaliteta pa ne.

Imamo jo malo manj kot eno leto.
Oluščili so se ročaji, reklamacija sicer takoj rešena, a se bodo verjetno spet (slabi materiali), luščijo se tisti, ki se včasih primerjo z mokrimi rokami.
Mislim da bodo tudi težave s pultom - "slab rob", blizu vode kaže rahle znake odstopanja.

Pa naj mi sedaj kdo ne reče, da se z mokrimi rokami ne sme ročaja prijet....

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
mamo kuhno od Ikee, pa ni lih raztur od gnara, je pa solidna in funkcionalna. Vse deluje tipi topi
cheer.gif