Kuharska oddaja Desetka

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Kako se vam zdi? Meni oseebno je zelo všeč, posebej mi je všeč sproščenost voditeljev in izviren humor.
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
poznam demšarja in je model tečn ko [censored].
stupid-1.gif

ON: oddaja kot oddaja, kjer mislijo da jim bo raja nasedla da se da skuhat kosilo za 4 ljudi za 10€
bonk.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.442
3.751
113
POPtvju spet ni uspelo... dobro zasnova s potencialno dobrimi voditelji pa izpade pri njih VEDNO polomija... pa če je v glavni vlogi Emeršič, Zrnec, ali pa Saša Einsiedler.

Kuhar je zoprn, Napo pa ima občasne odlične prebliske ampak tisti, ki so izbirali voditelja verjetno niso vedeli da je precej vremenski (včasih res dober, včasih pa res slab) in so ti resnično nori prebliski še posebej v takih okoliščinah le oaza na sicer precej nerodovitnem področju posiljenega humorja.

Grem stavit da ne bo druge sezone.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Zasnova oddaje je vredu, za 10 € skuhati kosilo za 4 ljudi. Verjetno se predvideva, da se razni dodatki - kis, olje, začimbe in podobne zadeve - že nahajajo v kuhinji, če družina kuha doma in jih ni potrebno kupovati vsakič znova.
Kuhar in voditelj sta mi zelo antipatična.
Recepti sami so pa kar zanimivi, nekaj sem jih že preizkusila in je bilo res okusno.
Mi je pa veliko bolj od te oddaje všeč oddaja na Slo 1, Kuhajmo z Damijanom ali nekaj podobnega, tudi ob sobotah, nekaj čez 6.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Recepti so kar okej, morm rečt, tud ideje so mi kul.

Nivo humorja in besede so pa NO GO
crazy1.gif
...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
itak da lačni ostanejo, sej vse skupi ni dost za eno osebo
bonk.gif
no sicer si pa demšarjevo hrano lahko pogledate v pravni fakulteti v lj, kjer ima menzo

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
včeri je bila zadnja oddaja in prva, ki sem jo gledala...sam to rečem dobr, da je konc...men ta njun humor ni smešen ampak brezvezen...edin uni kruhki na žaru iz testa, mi je bila zanimiva ideja za na piknik vse ostalo je pa že videno in stestirano...

majč