Vsak nekaj po svoje zagovarja.
A je kakšna verodostojna raziskava narejena, ali je res "NUJNO" en topel obrok na dan pojest?
Imam občutek, da je topel obrok nastal bolj v smislu, da se je familija družila ob kosilu.
Recimo iz piksne prebranac npr. Dejansko že vse obdelano termično. In ga ne pogreješ in poješ. In kaj potem? Se gre samo za boljši okus?
Ali pa če bi 1 mesec jedel kruh, salame, sir, zelenjavo, sadje, oreščke ipd. Skratka nič kuhanega. A je problem?
Skratka, prednosti/pomanjkljivosti?
A je kakšna verodostojna raziskava narejena, ali je res "NUJNO" en topel obrok na dan pojest?
Imam občutek, da je topel obrok nastal bolj v smislu, da se je familija družila ob kosilu.
Recimo iz piksne prebranac npr. Dejansko že vse obdelano termično. In ga ne pogreješ in poješ. In kaj potem? Se gre samo za boljši okus?
Ali pa če bi 1 mesec jedel kruh, salame, sir, zelenjavo, sadje, oreščke ipd. Skratka nič kuhanega. A je problem?
Skratka, prednosti/pomanjkljivosti?