KTM X-BOW

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
No pa mamo se eno mrcinico v Sloveniji. Danes sem ga videl na Trzaski, ampak ni bilo casa za slikat
rolleyes-1.gif

Pa se vprasanje: KTM ali Ariel Atom
grims-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz že kak teden nazaj na Dunajski, ko sem šel zjutraj na šiht... Se ga je slišalo par avtov naprej pa sem imel zaprte šipe
smile-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Samo sedel sem v njem ko sem bil na KTMu za probo se mi ga ni uspelo dobit.
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
a to je to, js sm ga samo videl ko je zavijal na tivolsko od leva, jaz pa s tivolske na celovško, pa sem mislil da je ariel atom

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz sem ga videl prejšnji teden v centru Ljubljane. Vozil ga je pa Colja, brez čelade.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
KSZ

Cene se začnejo tam okrog 65k€ - osnova, ki je že huda sama po sebi! Pa vse do ROC Edition.
Če je cena svinjska? Odvisno kaj iščeš! Ko ga vidiš v živo in pogledaš komponente ni več tako hudo! Po eni strani je primerljiv z Atomom, po drugi pač ne. Glih pa berem TOP Gear v tiskani izdaji o XBow. VEč vtisov pa kdaj drugič.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Jaz sem ga videl prejšnji teden v centru Ljubljane. Vozil ga je pa Colja, brez čelade.
Ni bil Colja, ker ga ni imel. Je bil pa eden od Avtomagazinovcev.
Sicer pa: test bo v AM 4. junija, pa seveda video na Am spletnih straneh. Padel je tudi rekord za serijske avte na Racelandu ...
Na žalost ga imam(o) samo še danes, jutri zjutraj gre nazaj ... Nekaj me vleče, da bi se šel že malo preganjat (čeprav sem danes že do Izole in nazaj po stari cesti skočil
evil.gif
)

Cena: veliko, ampak vreden vsakega € ... Nenormalno zabavno za vozit, poleg tega pa pri KTM obljubjajo, da si bo moč kmalu omisliti mini vetrobransko steklo, ravno toliko, da se bo dalo po AC vozit brez opletanja čelade zaradi zračnih vrtincev - in po mestu brez čelade, ne da bi človek skrbel, kateri kamenček mu bo zobe ven zbil.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Sicer pa: test bo v AM 4. junija, pa seveda video na Am spletnih straneh. Padel je tudi rekord za serijske avte na Racelandu ...
Na žalost ga imam(o) samo še danes, jutri zjutraj gre nazaj ... Nekaj me vleče, da bi se šel že malo preganjat (čeprav sem danes že do Izole in nazaj po stari cesti skočil
evil.gif
)

če rabiš en razlog, lahk mene malo okrog zapelješ
grims-1.gif

čelada je že pripravljena
cheer.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
evil.gif
)

če rabiš en razlog, lahk mene malo okrog zapelješ
grims-1.gif

čelada je že pripravljena
cheer.gif
In kje te najdem?

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
A pol je že možno ta avto pri nas homologirat? Koliko se spomnim ga še nekaj časa nazaj, ni bilo možno.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zakaj pa ne bi bilo možno? Ima EU homologacijo (že od začetka).
Sicer se ga pa pri nas da tudi kupit ...

LJ-dvor na konc celovške
smile-1.gif

bo pa pol za gume bolš
evil.gif