Ksenon kit - izkušenje - vpliv na lečo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.762
15.816
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
nekdo je omenil, da je notri fosforni premaz. na unem tujem forumu na vseh 18-ih straneh ni tega omenil nihče. Zgleda, da ga res ni:)

Hja, če je alter uporabniku klepar povedal, da je gor na leči fosforni premaz potem bo že nekaj na tem kajne?
grin1.gif

Le čevlje sodi naj kopitar
tongue-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma ne ni ga... jaz še nisem naletel nanj, držal leče od ene 6 avtomobilov + kitajske fake-e ipd.

Steklo se lepo da spucat, problem je zram pridet, to pa ne vem če se mi zdi možno. Sem že podrl luči pa bi pri svojem avtu raje prej menjal žarnice, potem če res ne bi svetilo bi pa podrl komplet, čiščenja skozi luknjo se niti ne bi lotil...polovičarsko.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
grel jih ne bom. če bom, bom samo skozi luknjo od žarnice.
nekdo je omenil, da je notri fosforni premaz. na unem tujem forumu na vseh 18-ih straneh ni tega omenil nihče. Zgleda, da ga res ni:)
Kolikor sem imel sam prakse s tem (ne preveč
grin1.gif
) še nisem naletel na kakšen premaz na leči...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Se pardoniram... Das Auto (v bistvu na primeru žarometa Octavia II) pooblaščeni klepar mi je to povedal... Očitno nima samo reno en k. pooblaščencev
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Kaj pa pričakuješ od "čehov"?
grims-1.gif

Lahko te je pa okrog prinesel, ko si mu Renoja pripeljal pošraufat. Sej veš: Škoda Škoda servis, Reno Reno servis... Drugače dobiš pa to ven...
evil.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nope... Je bil to prostor kamor Škoda spada... Zbirni center kosovnih odpadkov, kamor je mojster pripeljal robo... Verjetno ga je sram to v Ljubljano vozit...
evil.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Evo, pa pravijo, da Škoda ni Audi...
Še nisem videl lastnika Audija, ki bi 10 let staro vozilo na odpad peljal. Lastniki Škod so torej bolj loaded kot lastniki Audijev.
evil.gif

Audi bo izgleda samo še za reveže...
grin1.gif