Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Bi pa rad šel. Kakšen je to postopek? Kaj pridem kadarkoli na zuavod, jaz bi dal pa kri in je to to a kako?
greš v UKC na transfuzijski oddelek pa rečeš da bil rad dal kri
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Bi pa rad šel. Kakšen je to postopek? Kaj pridem kadarkoli na zuavod, jaz bi dal pa kri in je to to a kako?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Jaz pa še nsiem bil
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj če maš kakšen manjši prehlad ali pa če rahlo kašljaš, to odpade?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kul, to gre skozi
Kaj pa športna aktivnost (fitnes, tek, kolesarjenje...), predidevam, da tisti dan, ko se da kri, odpade? Naslednji dan pa že lahko? Kako dolgo pa traja, da telo nadomesti odvzeto kri?
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
jaz grem na krvadajalsko kar s kolesom (ca. 10km v eno smer), pa do sedaj še nisem imel težav (tok-tok)....bil pa sem ene 15x in grem naslednji četrtek zopet....hodim pa 2x na leto in to je to
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Pakul: pa meetingi so bli že na krvodajalski, kje si pa bil
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kul, to gre skozi
Kaj pa športna aktivnost (fitnes, tek, kolesarjenje...), predidevam, da tisti dan, ko se da kri, odpade? Naslednji dan pa že lahko? Kako dolgo pa traja, da telo nadomesti odvzeto kri?
Problem pri obanavljanju naj bi bilo predvsem železo v krvi, ki rabi 3 mesece, da ga telo nadomesti. Ostale komponente se nadomestijo veliko prej.
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kul, to gre skozi
Problem pri obanavljanju naj bi bilo predvsem železo v krvi, ki rabi 3 mesece, da ga telo nadomesti. Ostale komponente se nadomestijo veliko prej.
jaz grem v čet. na krvodajalsko in se mi poraja eno vprašanje.
A bi znal imeti kakšne težave, če bi šel predtem še na kakšno 2 urno rekreacijo s kolesom al pa peš (recimo MB-Belvi), potem domov pod tuš in v UKC, ker po krvodajalski vem da ni ravno priporočljivo...
kak pa je s daljšo vožnjo? Namreč iz petka na soboto grem na morje in vozim...
Citat:
Uporabnik westie pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Pakul: pa meetingi so bli že na krvodajalski, kje si pa bil
Lahko bi ponovili skupinsko krvodajalsko akcijo
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
saj po takšni rekreaciji sem spočit