vzeti moraš še enkrat večjo posodo, kot je notri količine zmešanega testa. ne skrbi, ne raste tako hitro, kot morda zgleda prvih par ur. Meni je polnozrnati celo malo dol padel. Prvič ko sem se tega vzhajanja bala, sem dala posodo v kateri sem zmešala sestavine v še eno večjo posodo, za vsak slučaj, če bo šlo čez
Baje, da koruzna moka ni tako fajn. Kolegica je delala, meni pa še ni uspelo. Čeprav je bil ona razočarana, bom sama vseeno poskusila.
Delala sem pa že iz polnozrnate, pirine in ržene moke (ržen je bil premalo pečen, tako da bom drugih podaljšala čas peke). Pri vseh teh mokah, če se ne mešajo z belo, svetujem pečenje podaljšati - 40 min pokrovka in 25 min brez pokrovke. Prav tako to svetujem ob delanju dvojnih količin (pa še dodatnih 5 min tudi ne bo zažgalo kruha
)
gretzky:
sem brez besed.