Dej se enkrat prever recept, ponad je suh kvas in ne v kocki. Od tle verjetno tud problem. 5g suhga kvasa je enakovredno nekje 22-25 g pekovskega...Citat:
Uporabnik stop pravi:
počivu je 12 ur, kvasa je blo 3 grame minimalno, stopljen v vodi- po receptu piše 2g - kvas v kocki
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Pa to mislim resno. Pozabi te neumnosti. Zgneti testo, pa boš mel kruh vsakič vrhunski. Pa še v dveh urah bo pečen.
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Dej se enkrat prever recept, ponad je suh kvas in ne v kocki. Od tle verjetno tud problem. 5g suhga kvasa je enakovredno nekje 22-25 g pekovskega...Citat:
Uporabnik stop pravi:
počivu je 12 ur, kvasa je blo 3 grame minimalno, stopljen v vodi- po receptu piše 2g - kvas v kocki
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Pa to mislim resno. Pozabi te neumnosti. Zgneti testo, pa boš mel kruh vsakič vrhunski. Pa še v dveh urah bo pečen.
Ni neumnost, brez gnetenja pride velik bolsi kruh...
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Prevelike luknje? Si ga pregnetel še drugič?
Pa če je predebela skorja, je bila peč prehladna ...
Vprašaj raje mamo, kako se kruh peče.
V naslovu imaš: "Kruh brez gnetenja", čudežev ni.