Krš Nokia N96

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Pojma nimam.

Našel sem le tole:

http://slovenian.pocket-pc.penreader.com/Language_Extender_Slovenian.html

Ko bom tako daleč bom poiskal kak torrent, ampak zdaj še nismo
wink-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
confused-1.gif

Po katerem krogcu naj slajdam? scroll wheel mislis?

Navigacijska tipka je občutljiva in če s protom potegneš v smeri urinega kazalca je zoom in, v nasprotni smeri pa zoom out.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Vem ja, saj je isto, kot pri diamondu.. nisem pa sprobal to na operi, ker je pri diamondu, niti nisem sprobaval..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fajn je ja.. Ceprav mi je ze double klik dovolj..

Mogoce je malo nerodno edino to, da je font zaradi hude resolucije in velikosti zaslona precej majhen.. ce pa s zoomas, moras pa spet vse skupaj premikati levo/desno/gor/dol .. Verjetno stvar navade..

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ja no ampak vsekakro pa vidiš ogromno kontenta ravno zaradi resolucije.
Drugča pa če ga vržeš v ležeče se že skoraj pri najmanjših črkah da brati
smile-1.gif
Malenkosten zoom pa sploh ni več problem, tako da sam ne letam nič levo in desno.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja no seveda, če je pa cel telefon še enkrat večji, kar tudi igra neko vlogo, tako v + kot tudi -.
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
N96, kje sem N96 omenil? N96 je pa tudi za moje standarde [pa me to niti ne moti] prepoceni izdelana.

SE odpadejo, ker nimajo OS-ja. UIQ je prepocasen, nelogicen..

Samsungi po vecini odpadejo, ker nimajo kompatibilnosti z S60, bomo videli kaj bo cas prinesel..

WM naprave, mi ne potegnejo. Winsi na PCju so dovolj, ne da se mi se s fonom yebat..

iPhone je kul, ampak je predrag pa se vedno je premalo aplikacij.

Kaj ostane? S60, WLAN, vsaj 2.6" zaslon, solidna kamera in kvalitetno ohisje, to je vse kar iscem? Kaj mi preostane drugega, kot N95, E66, E71, skratka Nokijin sodr?

Iscem avto. Mora imeti propelercek na havbi, vrstni sestvaljnik in ledvickasto sprednjo masko, ne maram VWjev, Mercedezov, Audijev in ne-nemskih znamk. Kaj mi sploh se ostane drugega kot BMW ?
bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Ne vem, zakaj bi bilo na iphone boljše browsanje?

Iphone ima 3.5" zaslon z 480 x 320 resolucije.

HTC HD ima 3.8" zaslon z 480 x 800 resolucije.

Če pa uporabljaš kak dugo PPC, pa je ziher manjši zaslon in se ti potem zdi da je na iphone boljše. Ampak..potem pač nabaviš HTC HD, če ti je to prioriteta
smile-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
N96, kje sem N96 omenil? N96 je pa tudi za moje standarde [pa me to niti ne moti] prepoceni izdelana.

SE odpadejo, ker nimajo OS-ja. UIQ je prepocasen, nelogicen..

Samsungi po vecini odpadejo, ker nimajo kompatibilnosti z S60, bomo videli kaj bo cas prinesel..

WM naprave, mi ne potegnejo. Winsi na PCju so dovolj, ne da se mi se s fonom yebat..

iPhone je kul, ampak je predrag pa se vedno je premalo aplikacij.

Kaj ostane? S60, WLAN, vsaj 2.6" zaslon, solidna kamera in kvalitetno ohisje, to je vse kar iscem? Kaj mi preostane drugega, kot N95, E66, E71, skratka Nokijin sodr?

Iscem avto. Mora imeti propelercek na havbi, vrstni sestvaljnik in ledvickasto sprednjo masko, ne maram VWjev, Mercedezov, Audijev in ne-nemskih znamk. Kaj mi sploh se ostane drugega kot BMW ?
bonk.gif

Ni drugo BMW je najjači
467716-post_slo.gif

Neko Nokio moram da kupim za mesec dva dok nebo kake E oder N serije TS ali TouchHD u prodaji. Kaj naj vzamem N95 8 giga ali E66 ? Filmov ne gledam na telefonu , grem včasih internet kaj pogledat ce sem na poti celi dan. Pa muzika mora da igra. Znači da je ohišje E66 jače nego od N95 8 giga ? N95 8 giga bolje zgleda ker je crna.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Nokia E66 ima fenomenalno ohišje......prej sem imel N95 8GB in resnično ni primerjave.....je pa fotič neprimerno boljši na N95 8GB, na E66 je res bogi.......
hitrost na E66 je neverjetna, sploh ne zgleda symbian...laufa 100 na uro......zaslon je sicer manjši kot na N95 8gb ampak mene za 1x to sploh ne moti.....
jaz sem res pozitivno presenečen in tudi presrečen z nakupom......best symbian do sedaj....moje mnenje.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Nokia E66 ima fenomenalno ohišje......prej sem imel N95 8GB in resnično ni primerjave.....je pa fotič neprimerno boljši na N95 8GB, na E66 je res bogi.......
hitrost na E66 je neverjetna, sploh ne zgleda symbian...laufa 100 na uro......zaslon je sicer manjši kot na N95 8gb ampak mene za 1x to sploh ne moti.....
jaz sem res pozitivno presenečen in tudi presrečen z nakupom......best symbian do sedaj....moje mnenje.

Fotoaparat ni pomemben. Kvaliteta ohišje je bolj pomembno. To samo rabim za par mesecev. Vse aplikacije ki bi delale na N95 8gb delajo na E66 ? E66 mi je dobra ker je skoraj 1 cm ozja nego N95 8 giga

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
vse delajo na E66 kot na N95 8GB...razlika v debelini se zelo pozna......E66 lepo zleze v žep in jo skoraj ni opaziti.......Kvaliteta ohišja pa je TOP!