Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Po katerem krogcu naj slajdam? scroll wheel mislis?
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
N96, kje sem N96 omenil? N96 je pa tudi za moje standarde [pa me to niti ne moti] prepoceni izdelana.
SE odpadejo, ker nimajo OS-ja. UIQ je prepocasen, nelogicen..
Samsungi po vecini odpadejo, ker nimajo kompatibilnosti z S60, bomo videli kaj bo cas prinesel..
WM naprave, mi ne potegnejo. Winsi na PCju so dovolj, ne da se mi se s fonom yebat..
iPhone je kul, ampak je predrag pa se vedno je premalo aplikacij.
Kaj ostane? S60, WLAN, vsaj 2.6" zaslon, solidna kamera in kvalitetno ohisje, to je vse kar iscem? Kaj mi preostane drugega, kot N95, E66, E71, skratka Nokijin sodr?
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
N96, kje sem N96 omenil? N96 je pa tudi za moje standarde [pa me to niti ne moti] prepoceni izdelana.
SE odpadejo, ker nimajo OS-ja. UIQ je prepocasen, nelogicen..
Samsungi po vecini odpadejo, ker nimajo kompatibilnosti z S60, bomo videli kaj bo cas prinesel..
WM naprave, mi ne potegnejo. Winsi na PCju so dovolj, ne da se mi se s fonom yebat..
iPhone je kul, ampak je predrag pa se vedno je premalo aplikacij.
Kaj ostane? S60, WLAN, vsaj 2.6" zaslon, solidna kamera in kvalitetno ohisje, to je vse kar iscem? Kaj mi preostane drugega, kot N95, E66, E71, skratka Nokijin sodr?
Iscem avto. Mora imeti propelercek na havbi, vrstni sestvaljnik in ledvickasto sprednjo masko, ne maram VWjev, Mercedezov, Audijev in ne-nemskih znamk. Kaj mi sploh se ostane drugega kot BMW ?
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Nokia E66 ima fenomenalno ohišje......prej sem imel N95 8GB in resnično ni primerjave.....je pa fotič neprimerno boljši na N95 8GB, na E66 je res bogi.......
hitrost na E66 je neverjetna, sploh ne zgleda symbian...laufa 100 na uro......zaslon je sicer manjši kot na N95 8gb ampak mene za 1x to sploh ne moti.....
jaz sem res pozitivno presenečen in tudi presrečen z nakupom......best symbian do sedaj....moje mnenje.