Citat:
Uporabnik yahel pravi:
zdajle je en čuden zvo zvok k tam....sem naredil printsc printscreen reen ampak se nič ne sliši ... hecam se, da vidmo če bo kdo reagiral
Jah, printscreen naredi posnetek trenutka na ekranu in zatorej tudi ton traja samo trenutek in se ga sliš samo za trenutek.Citat:
Uporabnik yahel pravi:
zdajle je en čuden zvok tam....sem naredil printscreen ampak se nič ne sliši... hecam se, da vidmo če bo kdo reagiral
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Jah, printscreen naredi posnetek trenutka na ekranu in zatorej tudi ton traja samo trenutek in se ga sliš samo za trenutek.Citat:
Uporabnik yahel pravi:
zdajle je en čuden zvok tam....sem naredil printscreen ampak se nič ne sliši... hecam se, da vidmo če bo kdo reagiral
Teoretično da, vendar moraš knof prtscr pritiskat zelo hitro, da se ne bo preveč tona izubilo.Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Uporabnik yahel pravi:
ajaaaaa, zej pa štekammmmmmA pol če 10x pritisnem na prtscrn bom zabeležil 10 takih trenutkov in jih lahko sestavim v mp3 in predvajam pol na svojem discmanu?