Kriza okusa, cenzura & majmuni

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

1. Vse tiste teme sem zaklenil in kantiral JAZ
2. Tega nisem nardil zaradi kritike foruma ampak zaradi izpadov uporabnikov
3. Kot sem že zadnjič napisal v eni temi: "V osebju se dogovarjamo. Počakatje par dni."
4. Vi še kr vedno nekam silite in gnjavite
5. POČAKAJTE!
6. Želim vam prijetno druženje na forumu še naprej

Kul. Vi se kar pogovarjajte.

(3) Če je dejanje iz prejšnjih odstavkov storjeno z objavo v sredstvih javnega obveščanja se kaznuje tudi urednik oziroma tisti, ki ga je nadomeščal, s kaznijo iz prvega ali drugega odstavka tega člena, razen če je šlo za prenos oddaje v živo in dejanj iz prejšnjih odstavkov ni mogel preprečiti.

Jasno, bog ne daj, da bi umaknili motece teme, ne, raje zakleni tiste, kjer se ljudje pritozujejo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ati sploh ločiš realno življenje od tega forumskega? Mislim da ne in da rabiš eno zdravniško pomoč!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zdaj se grem pa obesit!
uf-1.gif
In pazi to tut to če veš moraš po zakonu sporočit pristojnim organom zdaj pa veselo na delo mogoče me še rešiš!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pokazi mi, kjer v zakonu pise "to ne velja za forum alter.si", prosim.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kje v zakonu pa piše da lahko trosiš naš davkoplačevalski denar in med delom visiš tu gor! Idi raje kaj delat!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Moj nick nima nic s tem kje delam, in tudi centa davkloplacevalskega denarja ne kurim.

Ampak, moram priznati, isker in dinamicen odgovor, res!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
poleg tegapa si ga lahko vržeš na roko da se boš vsaj malo sprostil in ne bš grozil tu po forumu z ovadbami ker takih ki mislijo da imajo vedno prav pač ne prenesem! Sploh pa ne vem zakaj te še niso BANALI? Sploh pa ne vem zakaj si se spravil naMX (vredo deda), na forumu je tut en topik kjer lepimo slike pa nobeden še ni vira prilepil zraven se ti ne zdi da tam tut nekaj kršimo?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Tudi internet je javni medij, tako kot časopisi radio in televizija. Zakaj bi tu bila druga pravila? Zakon je pa jasen.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
(3) Če je dejanje iz prejšnjih odstavkov storjeno z objavo v sredstvih javnega obveščanja se kaznuje tudi urednik oziroma tisti, ki ga je nadomeščal, s kaznijo iz prvega ali drugega odstavka tega člena, razen če je šlo za prenos oddaje v živo in dejanj iz prejšnjih odstavkov ni mogel preprečiti.

Znalac, dobro preberi še zadnji del.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Sploh pa ne vem zakaj te še niso BANALI? Sploh pa ne vem zakaj si se spravil naMX (vredo deda), na forumu je tut en topik kjer lepimo slike pa nobeden še ni vira prilepil zraven se ti ne zdi da tam tut nekaj kršimo?

Zakaj bi me pa banali? Sem koga zalil? Kaj - u, shit - nezakonitega izjavil? Ne? Torej?

Primerjanje postanja slik brez virov - in zelodec-obracajocih idej, ki so jih doticni pisali je pa majckeno ortocje. Sicer pa, saj nisem Malcoma izpostavil, ampak zanj je bilo preprosto najti ime, ostali so pac na spisku z nicki.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

Ja? "dejanj iz prejšnjih odstavkov ni mogel preprečiti. "?

A brisanje in ban pa to nista? Sicer pa, to ni vec moja domena odlocanja, naj se organi pregona odlocijo, ce je tukaj kaj za preganjati. Po moje je, po njihovo pa - kako vedo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če je zakon jasen naj se spoštuje povsod! Časi ko bi vsi mislili eno so mimo. Živimo v kapitalizmu in vsak lahko izrazi mnenje! Če pa nekdo misli srat pa grozit s prijavami če nekdo nekaj napiše pa se lahko tut odstrani sam ni nujno da je prisoten na forumu, če mu kaj ne paše! Poleg tega pa je to zelo delikatno področje glede internetne identitete!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pa saj dejansko ni fora samo v temah zadnjih dveh, treh dni... takšne so že zadnjih par mesecev - čez rob sprejemljivega.

Alter rabi kakega PR-ovca ali vsaj študenta FDV z osnovnim znanjem komuniciranja z uporabniki, glede na to, da lastnik domene ne izraža svojega mnenja. Je pa Nobody rekel, da se dogovarjajo, tako da nekaj bo na tem.
cheer.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

Ne, vnaprej ni mogoče vedet. Je pa mogoče take poste takoj, ko se zanje zve (in zanje odgovorni vedo že dolgo) odstranit in s primernimi ukrepi (recimo ban) poskrbet, da se ne ponavljajo več. Če odgovorni to dejanje opustijo (torej vedo za tovrstne poste, pa ne ukrepajo), kršijo zakon.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Sploh pa ne vem zakaj te še niso BANALI? Sploh pa ne vem zakaj si se spravil naMX (vredo deda), na forumu je tut en topik kjer lepimo slike pa nobeden še ni vira prilepil zraven se ti ne zdi da tam tut nekaj kršimo?

Zakaj bi me pa banali? Sem koga zalil? Kaj - u, shit - nezakonitega izjavil? Ne? Torej?

Primerjanje postanja slik brez virov - in zelodec-obracajocih idej, ki so jih doticni pisali je pa majckeno ortocje. Sicer pa, saj nisem Malcoma izpostavil, ampak zanj je bilo preprosto najti ime, ostali so pac na spisku z nicki.

Benat bi te morali ker smetiš z bednimi idejami jasno! Kar se tiče zakonov so za vse enaki torej bi po tvoje nekoga bilo potrebno kaznovati ( v tvojem primeru MX) tisti ki pa ne limamo virov zraven slik pa to zatebe ni prekršek?
bonk.gif

Sem ti že omenil da trosiš davkoplačevalski (torej tut mojega) denar tu gor! Idi raje delat ne pa da visiš tu gor!
Kar se tiče da si z lahkoto pridobil ime in priimek MX - a ti pa predlagam da se sprehodiš do vaše pravne službe in se pozanimaš v kakem prekršku si! Kot sem ti rekel spravi se delat, če pa hočeš opravit še kakšno koristno delo pa se lahko tut sam odstraniš če ti tu kaj ne odgovarja in se pridruži pravniškemu forumu, pa rtam smeti zakonih!

B81

22. jul 2007
37.692
10.967
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
zato pa sem že pred časom dal idejo! Lepili bi domače lulike in podobne sproščujoče stvari in do tega ne bi prišlo! A se kdo krega v kaki temi kjer lepimo babe, lulike in podobne stvari?

Evo, rešitev je na dlani.
cheer.gif

Te teme se naj pobrišejo, efrofilu se ip zablokira, v vsak forum eno sticky zgoraj omenjeno temo, če bi slučajno kdo spregledal, pa gremo dalje
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

Ne, vnaprej ni mogoče vedet. Je pa mogoče take poste takoj, ko se zanje zve (in zanje odgovorni vedo že dolgo) odstranit in s primernimi ukrepi (recimo ban) poskrbet, da se ne ponavljajo več. Če odgovorni to dejanje opustijo (torej vedo za tovrstne poste, pa ne ukrepajo), kršijo zakon.

Torej, kaznovat je treba te, ki kdaj kaj napišemo/jo, ponavadi proti tistim, ki dejansko zagrešijo kazniva dejanja zoper življenje in telo ter premoženje in so (ponavadi) oproščeni.

Lepo.
roza.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.