Kriza okusa, cenzura & majmuni

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Odgovorni pri Alterju so se torej odločili, da:

- pravila še zdaleč ne veljajo za vse
- da se orto nacionalistični posti ne sankcionirajo
- da se kritika foruma enostavno pobriše

Vse skupaj je dober povod, da je to moj zadnji post na Alterju, verjamem pa, da nisem edini. Ko se vse podredi obstoju enega uporabnika, ki v življenju še ni skupaj spravil smiselnega posta je to znak, da zgubljam čas na napačnem forumu. V cirkus npr. tudi ne bi šel zaradi enega samega majmuna z eno samo neposrečeno točko.

Čestital bi tudi moderatorjem, ki so pri vsej zadevi pokazali zavidljivo pomanjkanje hrbtenice. Pa vso srečo s cenzuro - tudi sux je začel propadat z brisanjem napačnih postov.
nahrung002.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
konec sveta bo..

najraje bi še jaz napovedal odhod, a bom to napisal z VELIKIMI črkami.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Tudi jaz sem gledal kam je šla tista tema in je nisem nikjer našel
frown-1.gif

Seveda pa mX še vedno kraca gor in dol po forumu.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Neverjetno kako nekateri resno jemljete internet.

Po drugi strani pa me spominjaš na prvošolčka ki ne zmore rešiti problema sam in gre tršici tožit.

Ali pa na mulčka, kateremu mami ne kupi željene stvari in se vrže na tla v trgovini ter tuli.

No, lahko se pa tolažiš s tem da nisi edini tak na alterju.
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aksentijeviæ ni tožaril turšic pa mami, je reševal na svoj ančin

btw
opazil sem, d aje mx dejaven, s epravi ni bana, kar je sramota za alter moderatorje.
opazil sem, da so izginile teme

in v znak spoštovanja debilom in podpri posameznikom se tudi sam umikam. bom tu, bom napisal kaj, a to več ne bo to.

na PM sprejemam predloge in ideje o novem forumu. server je, forum sw je, rabimo ime in pa predloge kako držata bedake na drugi strani.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
3 dni me ni in forum propade?
write.gif

Tako lepo vreme, pa ste vseeno zgleda cel vikend viseli gor in nekaj zjeb**?

Zdaj vidiš kaj se v 3 dneh da narest! Očitno sem sam jaz bil vmes malo na uzrako in se hladil!
cheer.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Kaj se je dogajal? So se tepel, je MX streljal ateist šel k maši?
Naj nekdo napiše manjšo obnovo. Mi smo mogel delat, tako, da je VL bil nedosegljiv.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
cry me a river, pristaš naslednikov komunistične partije. Ti nimaš kaj jokcat o stavreh, katere sam podpiraš v drugem kontekstu, papa!

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

1. Vse tiste teme sem zaklenil in kantiral JAZ
2. Tega nisem nardil zaradi kritike foruma ampak zaradi izpadov uporabnikov
3. Kot sem že zadnjič napisal v eni temi: "V osebju se dogovarjamo. Počakatje par dni."
4. Vi še kr vedno nekam silite in gnjavite
5. POČAKAJTE!
6. Želim vam prijetno druženje na forumu še naprej

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Hvala za pojasnilo - res je malo "hecno" vse skupaj izpadlo.
Upam, da se boste zmenili tako, da bo za čimveč uporabnikov prav (za vse itak ni mogoče).

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Seveda pa mX še vedno kraca gor in dol po forumu.

Kak dolgo že poznamo mx-a? Kak dobro ga poznamo? Poznamo njegov stil pisanja in obnašanja na forumu? Jaz mislim, da vse to zelo dobro poznamo. In tisti, ki ga poznate že nekaj let bi lahko vedli, da mX 80% svojih postov piše laži in bedarije in, da si itak vsako stvar zmisli. Zakaj potem taka zdraha ob njegovih postih?

In ne, NE ZAGOVARJAM GA! Daleč od tega. Če ga bo potrebno poslat na počitnice ga bom poslal.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zato pa sem že pred časom dal idejo! Lepili bi domače lulike in podobne sproščujoče stvari in do tega ne bi prišlo! A se kdo krega v kaki temi kjer lepimo babe, lulike in podobne stvari?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej bodi zdej še malo bolj objektiven. pa brez zamere prosim.

mi poznamo mx. mnogi novi uporabniki, predvsem pa naključni obiskovalci ga pa ne poznajo. torej se zgražajo.

zgražanje nekoga, ki bi dal reklamo na alter pripelje do padlega posla.

dejte se mal obnašat realno, podjetno, na nivoju, ne pa k eni srednješolci.

in če je ustava, zakon, pravila določen, potem to, d avemo d aje nekdo reatrd ne opravičuje njegovih dejanj. sej za vigane tut vemo da so taki.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ok, če te prav razumem je tako:
- če malcom napiše neumnost in idiotizem, se ne sankcionira, ker smo od njega to navajeni
- če nekdo drug napiše neumnost in idiotizem, se ga sankcionira?

Mene je skorpy banala za 1 teden, ker me je Corleone zmerjal in žalil v eni od tem, jaz pa sem mu odgovarjal, brez žaljenja. Sicer ste potem vsaj ugotovili, da trigger happy ženska ni za moderiranje ampak vseeno.

Vem, da boš zdaj spet ven padel, ker nisi vajen odpisovati v tem tonu in imaš občutek, da se te konstantno napada. Se ne napada tebe, samo izpostavljam, da pač ni pravi način.

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Zaj par dni nisem spremljal vseh vaših kregarj in pizdarij okrog in zato tudi točno ne vem kdaj je kaj blo. Tudi nisem edino moderator v čveku in zato vedno vsega ne berem. In prosim ne zdaj vsega mene spraševat, ker vsega nevem. ŽAL

In ja, ob naslednji napakici bo malcom letel za 1 tedn.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Aha. Torej mX obžaluje Hitlerjevo smrt, rešuje ciganski problem s svincem, sedaj pa čakamo še napakico?
hysterical-1.gif

In ne če ga bo potrebno... Potrebno ga je že bilo. Samo ta vlak je že zamujen. In mX se tega zelo dobro zaveda. Predvidevam, da se bo v naslednjih dneh kar razlezel po forumu. Povsod ga bo dosti, ali njega ali pa njegovih alterjev.
Je pa res zanimivo, da lahko ena oseba naredi popolnoma isto štalo na dveh forumih.

ad 1. Zakaj je bila tista tema, ki je bila najbolj kritična in dejansko še najbolj normalna, kantirata, ostale pa zaklenjene?
ad 3. Dogovarjate se kaj? O banu mX-a ali kakšnih bolj globalnih zadevah?
ad 4. Mogoče silimo in gnjavimo zato, ker je stanje čedalje slabše in želimo nekaj doseči ter izpostaviti.
ad 5. Koliko časa?
ad 6. Slabo kaže.

Predvsem pa bi pričakoval kakšno besedo s strani Mav-a. Ampak ne neko bluzenje, kakor je bilo o Cifri, pač pa konkretno mnenje in ukrepe.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.