Pojdi pogledat njen FB profil. Spet si stopil na napačno stran, kot po navadi. Pa nisem škodoželjen, ampak do nje ne čutim nikakršne simpatije, kar se vloma tiče. Kdo je ta? Uspešna podjetna ženska? My ass.Lahko pa posluje z gotovino in ne polaga vsak teden.(Jih poznam nekaj, ki položijo 1-2x letno in se jim doma valjajo lepe vsote)
Prav tako imajo eni raje večjo vsoto gotovine pri sebi. Za zihr.
Na katero stran pa sem stopil?Pojdi pogledat njen FB profil. Spet si stopil na napačno stran, kot po navadi. Pa nisem škodoželjen, ampak do nje ne čutim nikakršne simpatije, kar se vloma tiče. Kdo je ta? Uspešna podjetna ženska? My ass.
Saj možno je, ampak tega ne počne skoraj noben več, razen kakšnih upokojencev
Ti bi ukradeno robo prodajal? Kar samoprijavo naredi.Robo lahko prodam za 100k.
Nagrada je 20k.
Hvala, ne!
mutneži v današnjih časih. pika.Lahko pa posluje z gotovino in ne polaga vsak teden.(Jih poznam nekaj, ki položijo 1-2x letno in se jim doma valjajo lepe vsote)
Prav tako imajo eni raje večjo vsoto gotovine pri sebi. Za zihr.
Naj bi bil avtodiler
Lastnik bo zaradi tega ostal brez sivih las.Čakanje v Steklarni Hrastnik
Tik pred prazniki 200 delavcev poslali na čakanje
V znanem slovenskem podjetju so se odločili za nepriljubljen korak.www.zurnal24.si
Energenti press
Če že ima denarja kot toče, bi si lahko omislil pošten trezor, ki ga ne bi mogel odpreti vsak vlomilček.Koliko bi imeli v sefu šele če ne bi bilo recesije...
ampak kot je rekla predsednica... mogoče ne bomo morali imeti manj določenih dobrin...
no šit ..a energenti so problem.Čakanje v Steklarni Hrastnik
V znanem slovenskem podjetju so se odločili za nepriljubljen korak.www.zurnal24.si
Energenti press
moda in mi&lan, bivša muraKera firma v prekmurju?
Kera firma v prekmurju?
V Pečečnikovem podjetju zaposleni prejeli le 180 evrov plače
V nekdanjem Murinem obratu, tekstilnem podjetju Moda Mi&Lan, ki ga je prevzel poslovnež Joc Pečečnik, imajo znova finančne težave. Zaposleni so doslej prejeli le okoli 180 evrov novembrske plače, razlog za zamudo pa naj bi bil v kupcih podjetja, ki zamujajo s plačili terjatev.siol.net
V Pečečnikovem podjetju pred prazniki izplačali novembrske plače
V nekdanjem Murinem obratu, kjer deluje tekstilno podjetje Moda Mi&Lan, ki ga je prevzel poslovnež Joc Pečečnik, so zaposleni prejeli novembrsko plačo v celoti. Pred tem so jim nakazali le okrog 180 evrov plače in napovedali, da jim bodo preostanek zaradi likvidnostnih težav izplačali po delih.siol.net
Moj bratranec dela kot inženir v tej steklarni. Pametnjakoviči so vse službene avtomobili, vključno s kombiji, zamenjali za električne. Sedaj so pa kupili tovarno v južni Srbiji In se morajo s temi električarji voziti tja, da jo uredijo. Med potjo morajo trikrat filati in to jim pot podaljša za kar nekaj časa.Čakanje v Steklarni Hrastnik
Energenti press
Ko sem imel jaz v zadnje opravka z enim tipom s podobno vsoto gotovine v sefu ter še nekaj nakita dodatno zraven (skupna vrednost okoli 170k€), mi je tip mirno povedal, da se "tako malo za zraven" ukvarja tudi s posojanjem denarja*. Zavarovalnice tudi slišati niso hotele, da bi dvignili zavarovalno vsoto gotovine na dejansko stanje.mutneži v današnjih časih. pika.