fak dober se da se ti da.....Tvoje vprašanje je torej če bi nehala dobivati sporočila, za katere veš, da ne prihajajo iz Binanc če bi zaprla ŕačun na Binancah?
Zaenkrat minus... Ali imam jaz taksno nesrečo da vedno gre vse narobe takoj ko investiram, ali pa sem preveč "pameten" hahaSem se odločil da poizkusim za 2 tedna free of charge. Da vidimo kako bo šlo...
takih kot si ti se rabi veliko...da se potem milijoni ven cuknejo. Keep up the good work.

da se lahko na kratki rok cene obrnejo tako navzgor kot navzdol zaradi špekulacij in obratov pri poskusih regulacije
Jaz ne vem kaj je tu tako smešnega ampak je enako smešno tudi takrat ko jaz napišem, da ne vem kam bo šlo in da nihče ne ve a bo šlo gor ali dol.Ko bi le mi ostali lahko končali take fine ekonomske šole, da bi bili sposobni podati takšne napovedi
![]()
Je kripto zime konec? Kaj poganja rast bitcoina
Z julijskega dna, ko se je cena bitcoina spustila pod 60 tisočakov, je največja kriptovaluta okrevala za približno 40 odstotkov.forbes.n1info.si
Bomo videli....
Neverjetno.Glavna težava botov je točno ta, da tudi oni ne vejo kam bo šlo. Zato lahko izbere napačno strategijo in potem imaš -