Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.404
2.004
113
BTC gre tja kamor se je predvidevalo. Izoblikovana je naslednja mesečna sveča: (USD)
1770011426536.png

Tenični vidik: Ker je januarska sveča končala v območju meje zadnjega odboja, bi jaz rekel, da je tule cca 80 % verjetnost, da bo naslednja sveča (torej februar) zaključila nad mejo 76.500 USD (označelo s puščico). Prvi razlog za to je meja, in sveča znotraj območja, drugi pa je oblika sveče - če se gleda v smeri trenutnega trenda (to je na dol) smo spet dobili obliko sveče 'semafor' na mejo o kateri sem že nazaj pisal).

Torej je zdaj največja verjetnost, da dobimo (ali doji tip sveče ali pa) zeleno svečo.

(živi bili, pa vidjeli).

• Všeč mi je
Reactions: novaa

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.532
2.101
113
41
Glede na gibanje zadnji čas...borza in kovine gre gor, kripto dol, zdaj gredo kovine in borza dol in kripto gre dol...kaj bi bilo ob kakem večjem padcu borze?

Ena logika je, da si rečeš, da je denar iz kripto šel v zlato, ampak kako če pa (kao) kripto je "digitalno zlato" in smo moderni in ne bomo kupovali fizične kovine? Druga logika, masa sledi smeri, kjer se pač nekaj dogaja in če je to kripto ali pač tulipani. In glede na trenutno sliko ni ravno gneče na kripto strani.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.298
8.581
113
zelo dobro sem razumela. ti mene nisi, analogije rulete tu pač ne pridejo v upoštev in nimajo smisla.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.298
8.581
113
pač ni bila dobra, jebiga...

p.s.
imam na bitstampu tole. Me zanima, a se da buy order narediti, da gleda BTC/USD par, ampak kupi pa za evre po kolikor je pač takrat že USD/EUR? moj rizik...

StankoNovak

Zelenc'
2. feb 2026
6
2
3

Ne morem verjeti, še vedno ga niso prijeli.. lopova.. kriptomagazin.si/magnetix-mag-projekt-andreja-bohinca-od-vzpona-do-padca/

D_K

Guru
24. sep 2007
3.192
926
113
drugače pa čakam na ponoven vstop...
statistično in RSI gledano, bi februar lahko bil zelen...