Ma on je tu long-term, btc milijon pa to... lahko se spremlja njegove nakupe, wallet je online.Mene najbolj tukaj skrbi Saylor... Kaj je njegov end game ?
Naj začne kupovat na Spot, da bomo še mi imeli kaj od tega.
Kaj pa je bilo 17.12. da bi bilo kaj drugače?In smo 17.12. Nič drugače kot prej, torej kaj zdaj?
Torej... En se je spet malo zajebaval, ampak ocitno premalo očitno...Sem dobil insajdersko informacijo od prjatla Elona. Začnite kupovat 17- tega Decembra ...
da ne boste rekli, da vam nisem povedal ...
Na mesečni karti (v USD) je bila zadnji odboj (podpora ceni) v območju med 76 in 82 jurji. Če bo šla cena na retest, je za pričakovat, da bo sveča (mesečna seveda) končala nekje v tem območju...se je pa cena že dotaknila tega območja z zadnjo (to ta dolgo) svečo - z vikico, tako da je možno, da dobimo ta mesec svečo zelene barve (po videzu podobno tretnutni rdeči) in bo dejanski retest v naslednjih svečah - torej mesecih (če sploh seveda).In smo 17.12. Nič drugače kot prej, torej kaj zdaj?
Če s 30% nepremičnino dobiš potem si pa kar alter kit.30% premaknem v nepremičnine,
V kakšnega stelantisa nalozisČe s 30% nepremičnino dobiš potem si pa kar alter kit.