Dalec dalec. Velika vecina jih je ponzi shem pac. In kdo po visji ceni proda, kot kupi, je v plusu. Med najbolj resnimi kriptovalutami so nekateri gaming coini recimo.
To misliš tisto ko imaš delnice Appla in si lahko gre v trgovino vzameš iphone? Ne smeš, ne.Pa delnice imajo v ozadju neko oprijemljivo (fizicno, kapitalsko , umsko...l premozenje običajno.
Pustimo sedaj ob strani dejansko vrednost tega premozenja.
Kaj ima v ozadju kripto?
Vpliv Trumpa na zakonodajo in svetovni red?
Glavni point bitcoina naj bi bil omejenost, samo x milijonov ga je, itd. Ampak kot vidiš lahko nekod mimogrede v enem dnevu naredi nov popularen coin neomejene količine in potem ta argument pade v vodo.
Res je DCA... ampak zdaj smo DCA out ne inJaz samo kupujem in sicer po principu...kako je že un rekel za gorivo, da se ni podražilo, ker on vedno za 20€ tanka? No tko nekak...obstaja pa nek fensi naziv za to...evriđ dolar neki...
Jaz sem nekih 30% xrp prodal… in zdej bom spet “zivcen” kaj/kdaj naj nazaj kupimATH bil vceri pa nic navdusenja... Ze vsi prodal al kaj?
aja čakaš na 9$ ali na 589Jaz sem nekih 30% xrp prodal… in zdej bom spet “zivcen” kaj/kdaj naj nazaj kupim
Počakaj na malo večji kolaps. Drugače pa, če si prodal s profitom si dober.Jaz sem nekih 30% xrp prodal… in zdej bom spet “zivcen” kaj/kdaj naj nazaj kupim