Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ
Obstaja kakšna razpredelnica, kamor bi vpisal svoje valute, količine in povezal s povezavo to tvoje borze, da bi se to osveževalo in kazalo trenutno ceno?
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Zdaj prihajajo zgodbice na plan. Minister J. Koreje, ki naj bi objavil da koreja pripravlja prepoved trgovanja na njihovih borzah baje sploh ni imel podpore od ostalih. Me zanima koliko so mu dali BTC za to. Sigurno se bo kmalu tudi Kitajska izrekla da je vse OK. To manipuliranje s takimi novicami na decentraliziranih valutah je že smešno. Namerno povzročanje panike, ljudje so pa tudi naivni. Ta trg se je odprl za navadne in kdor ni nikoli to počel zapaničari in izgubi, upam da so vsaj dali not le toliko, da ne bodo jokali na koncu...
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Zdaj prihajajo zgodbice na plan. Minister J. Koreje, ki naj bi objavil da koreja pripravlja prepoved trgovanja na njihovih borzah baje sploh ni imel podpore od ostalih. Me zanima koliko so mu dali BTC za to. Sigurno se bo kmalu tudi Kitajska izrekla da je vse OK. To manipuliranje s takimi novicami na decentraliziranih valutah je že smešno. Namerno povzročanje panike, ljudje so pa tudi naivni. Ta trg se je odprl za navadne in kdor ni nikoli to počel zapaničari in izgubi, upam da so vsaj dali not le toliko, da ne bodo jokali na koncu...
Evo je že v novicah: https://cointelegraph.com/news/south-korea-govt-officials-accused-of-crypto-insider-trading
Sej sem napisal da dobis nazaj trading fee... Plus ni limita na dvigu, kot ga majo ostale, kar zna privabit velke ribe.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Dobis 500$ ki ti jih odbijajo za trgovanje in ne za nakup kovancev. No free money
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ
Obstaja kakšna razpredelnica, kamor bi vpisal svoje valute, količine in povezal s povezavo to tvoje borze, da bi se to osveževalo in kazalo
trenutno ceno?
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Blackfolio ali neki tacga na Androidu. Ni mogoč glih tvoja borza na cent natančno, za pregled je la najbrž ok.
Jaz sem zdaj na nuli. Sem najprej malo prehitro kupila, pol k je bilo.pa vse rdeče, pa si nisem.mogla pomagat, pa sem se malo kupila. Sem šla na to razprodajo namesto na cunje...
Mislim, da vsi ki trgujejo na kripto znajo angleskoCitat:
Uporabnik doctorz pravi:
Vem da si napisal sem samo se po slovensko napisal ce kdo ne razume
Ps: bolje to kot nic