Nov kovanec dodan na binance RLC ponavadi kovanec ko je dodan zraste nekaj 100 procentov.... priloznost za nakup ce koga zanima.
Citat:
Uporabnik listek890 pravi:
Slovenski Hive (HVN) začenja dobivati prepoznavnost, cena raste že nekaj dni, kljub trendu, ko gre večina dol.
Najbolj se splača trenutno vlagati v Ico-je po mojem mnenju. Na nekaterih smo naredili 50-100x že. Tudi Hive je 10X trenutno, Viberate dela dobro, InsurePal pa bo po mojem še boljše. Težava bo edino not priti pravočasno.
PS: Wanchain konec januarja mainnet in token issue. Naj bi bil "najboljši kripto" leta.
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Kopiram iz slo-techa če koga zanima
ICO EZTOKEN
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Hej vsem...
Ker sem bolj novinec v kriptovalutah (en kolega me malce usmerja), imam en problem... Včeraj sem se prijavil na kraken in bitstamp (in že pred parimi dnevi na binance), ampak nikjer si ne morem naložit denarja, da bi lahko začel trgovat... Kraken ima trenutno verifikacijo onemogočeno, na bitstamp sem že dal zahtevek za verifikacijo, ampak baje kar traja nekaj tednov, da te verificirajo...
Kolega največ uporablja kraken, ampak trenutno mi ne more nakazati na moj račun, ker imajo neke težave, na bitstamp pa so ga verificirali pred parimi dnevi in še ni nič kaj uporabljal, trenutno pa nima cajta...
Torej, katere borze uporabljate in kje se lahko prijavim in čimprej naložim denar, da lahko začnem trgovat? Lahko tudi na ZS... ;-)
Hvala lepa vsem za pomoč že vnaprej... ;-)
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Jaz sem preko bitins (bankomati Lon ali Petrol) ampak baje ne dela niti to več. Da je v navezi s krakenom ali kako ki pa neki šteka ali kaj...
Koliko pa je kaj zadevo varno držati na bilancah ali bitstampu. Neki imam v jaxxu, nekaj v Binance in bitstamp, dokler ne dobim ledgerja (šele marca začnejo pošiljati). Ne mislim več kaj dosti trajdati, bi samo pustila kar imam, pa čez en čas malo pocekirala. Če pa dajem na jaxx ali kam drugam pa plačujem provizijo in potem spet za v ledger (tja mislim prenesti vse kar imam). Je OK za ta dva meseca ali bi vi raje takoj skinili z Binance in bitstampa,j pa provizija gor ali pa dol?