A se lahko odločite če Kitajska stoji za Ripplom, LTCjem ali NEOtom. Za vsemi tremi 100% ne.Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Tweet od rippla: "Welcomed China's central bank, industry & academic leaders
Citat:
Kitajska je velika.
Še vedno mislim, da se ripple splača kupovati po cca. 0,15€ in prodajati po 0,20€ Procentualno to sploh ni slaba varianta.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Kitajska je velika.
Še vedno mislim, da se ripple splača kupovati po cca. 0,15€ in prodajati po 0,20€ Procentualno to sploh ni slaba varianta.
Dva dni nazaj sem kupil in že pri nakupu nastavil, da naj se avtomatsko proda ko bo razlike 10%. Za test kako to deluje sem se igral s premalim zneskom. Ampak za sodček piva je vseeno ostalo in z veseljem ga ob priliki plačam. No to razliko sem sedaj poskusil prestaviti na Bitrex, da vidim kako pa to deluje. Trenutno je še v statusu "pending" ampak očitno bo tudi to šlo.
počasi.... počasi bom tudi jaz "znal"
Sej bo. Počasi
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Kitajska je velika.
Dva dni nazaj sem kupil in že pri nakupu nastavil, da naj se avtomatsko proda ko bo razlike 10%. Za test kako to deluje sem se igral s premalim zneskom. Ampak za sodček piva je vseeno ostalo in z veseljem ga ob priliki plačam. No to razliko sem sedaj poskusil prestaviti na Bitrex, da vidim kako pa to deluje. Trenutno je še v statusu "pending" ampak očitno bo tudi to šlo.
počasi.... počasi bom tudi jaz "znal"
Sej bo. Počasi
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
kašne tehnike trgovanja kaj uporabljate. Kolikšni donosi - izgube na tedenski, mesečni in letni ravni dosegate?
Jaz sem račun odprl prejšni teden na Bitstampu, gor položil manjši znesek in z njim kupil 4 enake dele BTC, XRP, LTC in ETH. Sedaj po enem tednu sem 8 % v plusu brez trgovanja zgolj nakup.