KSZ
Večina nima pojma, za kaj gre in tolče po njem zaradi črednega nagona. Pri onecoinu ni imel pojma, kaj se bo zgodilo, služil je na "catch-the-cash" affiliates načinu.
Tukaj pri Magnetixu je malo drugače, člane je nabiral v vsakodnevnih večletnih YT videih in na seminarjih, ki jih je dobro zaračunal - s čimer v osnovi ni nič narobe, saj vsi delajo enako, to znanje se sicer lahko dobi zastonj...ampak folk raje plača
Večina vas ne ve, da je pred nekaj meseci začel shillat AWR - AllWillRetire token - neki token o bluzenju kako se bodo vsi upokojili, ko vprašam ownerja - s čim pa, nekdo mora zgubit, da drugi dobi - pa mi začne bluzit nekaj...fakof on v sekundi. Imel je tudi Davincija Jeremija, ne vem, kaj sta shilala takrat, verjetno je namen bil bolj znak nekih povezav iz vrha te influencerske scene.
MAG je imel tudi 12M marketcapa, kar mi je zdelo veliko in sem šel čekirat TX na sol chain...in tisti dan ko je spokalo, so bile narejene večje menjave v USDC, 20k, 100k, 300k in več v eni TX...kakih 10 walletov sem pogledal in nekdo je lepo dumpal. To seveda ni dovolj za obtožbo, če nisi totalni amater.
Pogledam wallete in vidim noter sledi AWR tokena v večih večjih walletih. To pa je bil znak, da gre za osebo, ki ima povezavo tudi z allwillretire tokenom in da bi lahko bilo res, da gre zanj, bili so pa vsi na nuli, pomeni se je tudi to dumpalo.
evo nekaj preverjenih informacij, da se ne bo skakalo brez razloga

BTW, sam bi kupil ta kovanec na začetku, ampak ob ogledu webpaga se mi je zdelo, da prodajajao sanje o nič dela (malo jače kot ostali

).