Očitno ga vseeno spremljaš, da vse veš.
Seveda ga spremljam, pred dvema letoma je bil še dokaj normalen, takrat ni bil še tako pohlepen, bil je tudi strogo nastrojen proti meme kovancem....to je bilo v medvedjem trgu....ko pa se je zadeva obrnila v bikovski trend, se je obrnilo tudi njemu, kajti to je čas, ko najlažje strižeš ovce.....predvidevam pa, da ima veliko vlogo za tako spremembo njegova žena, ki ima rada lagodno življenje. Torej da, spremljam ga, sicer vedno manj.....ne prenaša nobene argumentirane kritike, če mu jo podaš v komentar pod posnetkom....briše vse kar mu ne ustreza in blokira. He he in s takim človekom naj teče dialog. Spremljam pa tudi koga drugega, tudi tiste, ki jih spremlja on in jim plačuje za informacije, katere potem prodaja svojim ovcam.
Tako da za 80 % projektov, ki jih naznanja v svojih videih, sem slišal že pred njegovo objavo, v nekatere celo vstopil pred tem. Če imaš čas ti predlagam, da napraviš analizo vseh projektov, katere je omenil, da dobiš pravo sliko.
Se spomnim kako je prosjačil za to, da bi dosegel 10.000 naročnikov na svojem YT kanalu in takrat obljubil, da bo zato "izdal" nekaj projektov in res jih je nekaj natrosil (preveri kje so danes ti projekti). Če morda ne veš, ti YT za 10.000 naročnikov plača par 100 evrov vsak mesec in njemu se je šlo samo za to, izključno samo za to......sedaj na enak način počne za svoj patreon. Torej hlasta za vsak drobiž in to on, ki bi moral zdaj biti že milijonar glede na njegovo odlično poznavanje kripto trga.
Seveda od mene ni dobil enega evra. Iz tistih 600 EUR za seminar sem jaz napravil na nekaterih projektih več kot 10 x in tudi več kot 20 x. Nekaj izmed njih....AITECH, NAKA, SFUND....