res se jih ne , ni fer do teh, ki so vstaopali pri 70 jurjih in prižigali motorje za 'BTC to the moon'.Padec do 52 k ( oz zja do 48) bi bil prevec ocitev. Veliko prevec, ce se mene vprasa. BTC takih stvari ne pocne
Počasi dokupovatires se jih ne , ni fer do teh, ki so vstaopali pri 70 jurjih in prižigali motorje za 'BTC to the moon'.
ETH,ju ne kaže ravno najbolje...na dnevni karti je zabil prek zadnje špičke, plus delal break out prek EMA 50 povprečja, medtem ko ima BTC še kar nekaj prostora do EME 50, ki ga seveda vabi k sebi .
ETH:
Poglej priponko 82625
BTC:
Poglej priponko 82626
Na kratek rok je za zdaj najbolj verjetno odzivanje BTC.ja okoli 59 jurjev USD.
Če prav gledam vidim, da je trenutno dosti več Long kot Short pozicij... Vsi nekako programirano mislijo da je to to
Gor gremo pomoje šele takrat, ko smo totalno prepirčani da je konec in gre vse na 0
Zadnja leta... vedno, ko sem gledal dobičke in sanjal kaj bom z denarjem, to je vedno bil trenutek za "sell". Nikoli pa tega nisem naredil, ker sem še vedno mislim da lahko gre višje.
Sej to je pri večini. A ni boljše prodat in potem po potrebi kupit po višji ceni, če se odbije na gor?Če prav gledam vidim, da je trenutno dosti več Long kot Short pozicij... Vsi nekako programirano mislijo da je to to
Gor gremo pomoje šele takrat, ko smo totalno prepirčani da je konec in gre vse na 0
Zadnja leta... vedno, ko sem gledal dobičke in sanjal kaj bom z denarjem, to je vedno bil trenutek za "sell". Nikoli pa tega nisem naredil, ker sem še vedno mislim da lahko gre višje.
Ko sem pogeldal nazadnje je na dnevnem "kanalu" kazalo povsem drugačno slikoBitcoin Long Short Ratio, ETH Longs/Shorts Ratio, Cryptocurrency Longs VS Shorts Ratio, Binance Long And Short Ratio | CoinGlass
Cryptocurrency Longs Shorts Ratio refer to the ratio of active buying volume to active selling volume on futures contract exchanges, which can reflect the market's sentiment of long or short positions. You can check the bitcoin longs/shorts ratios for Binance, Bitmex, OKX, Bybit, Bitget, deribit...www.coinglass.com
To sem delal 2017, dokaj neuspešnoSej to je pri večini. A ni boljše prodat in potem po potrebi kupit po višji ceni, če se odbije na gor?
Ne bo slo za kako vecjo korekcijo, wicks tja do 59k $ max. Lahko se pa obrne ze zdaj med 62 in 64
16%, ker vsi gledajo samo BTC
Poglej priponko 82790
Cel market pa 17,4 %
Je pa v manj kot 2 mesecih BTC šel gor prek 80%