Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
"guruji". Pomembno je, da imajo sledilce, da lahko prodajajo svoje "premium" zadeve in na veliko promovirajo shitcoine.
Idioti jim plačujejo po 200+ eur na mesec, da so lahko v discord grupah, kjer jim točno povejo kdaj kupit in kdaj prodat določen kovanec. Kakšen je končen rezultat mi verjetno ni treba pisat.

• Všeč mi je
Reactions: shift

B81

22. jul 2007
36.903
10.476
113
1699800099844.png

• Všeč mi je
Reactions: vincent

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Tile vaši pogovori so mi marsovščina, kljub temu pa osnove razberem in tudi vlagam (bolj pasivno). Trenutno me res zanima do kam bo tole šlo in kaj bo potem (rahel padec in spet gor ali konkreten padec). Na Bitcoinu imam 70% plusa trenutno, Etherium 15%, Ocean 130%, Cardano 20%, itd. Me malo mika, da bi šel v prodajo.

karkoli boš naredil ti bo v nekem trenutku žal.

Če greš po načelu..bolje tič v roki, kot ženska na strehi..potem prodaj delno BTC, ker imaš lep zaslužek.torej si ga vnovči. Če bo šlo še gor boš še malo več zaslužil, e gre pa dol pa..ali boš manj na izgubi ali pa boš z izplačanim dobičkom manjšal izgubo.
odprodaš..ne vem..30 % BTC.ja...če se mu zgodi večji padec lahko dokupiš nazaj, če zraste se ne rabiš sekirat..ker si prodal v plusu, plus preostanek, ki ostane, ti prinese še več plusa.

Na koncu šteje samo to, kar ti ostane v roki. Vse ostalo je 'če bi vedel'...

Nazadnje urejeno:

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Kje pa ni važen hype?
Je velika razlika ali investiraš v BTC in ETH ali pa shitcoine

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
BREAKING: Changpeng Zhao (CZ) resigns as Binance CEO

Binance to pay $4.3 billion in Settlement with US Government

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.201
113
Celje

Bittrex v ponedeljek, 4. decembra ob 19h ustavlja trgovanje in se bo sredstva lahko preneslo samo še ven (razen USD, ki jih je potrebno takoj pretvoriti v EUR).

Skratka, čimprej vse prenesi drugam.
Seveda imam jaz vedno neke težave, ko je to najmanj potrebno...

Sredstva na Bittrexu sem imel v USD in nekaj v XRP. XRP sem poslal na Bitstamp brez težav.
Z USD sem kupil XRP in hotel vajo ponoviti. No sedaj je na Bittrexu pri XRP "Wallet Disabled - performing routine maintenance".

A naj čakam in upam, da je to samo začasno, oziroma v kaj naj pretvorim, da izgubim čim manj s pošiljanjem.

Hvala

B81

22. jul 2007
36.903
10.476
113
Seveda imam jaz vedno neke težave, ko je to najmanj potrebno...

Sredstva na Bittrexu sem imel v USD in nekaj v XRP. XRP sem poslal na Bitstamp brez težav.
Z USD sem kupil XRP in hotel vajo ponoviti. No sedaj je na Bittrexu pri XRP "Wallet Disabled - performing routine maintenance".

A naj čakam in upam, da je to samo začasno, oziroma v kaj naj pretvorim, da izgubim čim manj s pošiljanjem.

Hvala
Pocakaj kak dan ali da. Ltc je tudi poceni, pa se kak se najde, npr. Algo...