A takrat imaš ti rojstni dan?Hint: Ne še kupovat, najboljši čas za to bo 22.07.2022
Tako je, nižje bo vzel zalet, više bo skočilBrez panike. Bitcoin samo nabira zalet za pot navzgor.
Vprasal bi ga, zakaj investira v porscheje in vile, ce mu btc take denarje nosMejduš, prav ponosen sem nase da me lani oktobra ni premagal pohlep ko mi je vletel nek malo večji "višek" not. Takrat sem bil nekaj krat z enim đeksonom, čist po naključju smo se poštekali, iz prestolnice, novi Porscheji, vila tu, vila tam, preverjetno ni gluma namreč predvsem takim ne verjamem nič zato preverim če imam možnost. Človek že lep čas v tem notri. Takrat mi je na sveto trdil da če imam kolikor kaj pameti v glavi in če imam kolikor kaj viška in če bi rad poskrbel za svojo generacijo naprej naj takoj grem in kupim, da tukaj ni več ovir, da to gre še samo gor, da je vse verige potrgalo in poti navzdol ni več. Celo upal je stavit kolikor hočem da bo do konca leta 100k. Aja pa tip nič ne prodaja, torej ni mi hotel uvaliti ničesar. Rekel je samo naj kupim BTC in Etherium, celo v % je bil nasvet v kakšnem razmerju naj kupim. Me ima da ga pokličem in vprašam kakšna je situacija, že en čas nisva bila na liniji. Bi rekel da je trenutno malo siten
Car ? Česa ne poveš? Nisem vedel, ta je tolk zlo sposoben ...Car pa itak bivsi arestant, ki je po arestu napravil platformo za lamboje delat
Ne okol govort, me bodo spet zaprli!!!! Sem bil pa nekaj časa zaprt z ElvirVR6, al kaj je že bil model.Car ? Česa ne poveš? Nisem vedel, ta je tolk zlo sposoben ...
Ja, on je bil ...njegov kompanjon s pištolo pa MxNe okol govort, me bodo spet zaprli!!!! Sem bil pa nekaj časa zaprt z ElvirVR6, al kaj je že bil model.
vsi keri vozijo poršeje in nove bmwje s kripto so ponavadi lastniki platform za trgovanje oziroma tu nekje, torej win win, tudi če gre dol vse skup.
Vprasal bi ga, zakaj investira v porscheje in vile, ce mu btc take denarje nos