razen če neCena bi se že morala odbit....
Če prebiraš/gledaš napovedi "kriptomajstrov" so ravno govorili, da novembra treba kupit, ker ta mesec bo šlo gor na nov ATH...a niso vsi tko rekli?Matr, morš res bit srečko, da kupiš v sredini novembra. Enga tazga poznam. To sem jaz.
Grrrrrrrrrr ...
ker ne poznam... Je to neka menjalnica? Kaj pa če gre v "oblak" ?Jaz pa razmisljam, da vse skupaj prodam in dam stejkat na crypto.com za 12% apy, ce se clovek malo znajde...
sej še vedno ni prepozno, da gre.Če prebiraš/gledaš napovedi "kriptomajstrov" so ravno govorili, da novembra treba kupit, ker ta mesec bo šlo gor na nov ATH...a niso vsi tko rekli?
No, sej to ... sej ne vem več, komu zaupat ...Če prebiraš/gledaš napovedi "kriptomajstrov" so ravno govorili, da novembra treba kupit, ker ta mesec bo šlo gor na nov ATH...a niso vsi tko rekli?
still 15 days left ... and .... counting downsej še vedno ni prepozno, da gre.
ESPjev imam se zdaj 2 mio na compu v walletuker ne poznam... Je to neka menjalnica? Kaj pa če gre v "oblak" ?
Jst sem kar lep kupček ESPjev na ta način pušnil.
jaz samo še dvema. Optiju, če uleti s kakšnim dobrim predlogom in pa svoji prebaviNo, sej to ... sej ne vem več, komu zaupat ...
Isto pri meni ...Želodec in ledvica mi zdaj že pravita da je 99.9% ziher edina pot še naprej navzdol
Pomoje boš rabil papir dokaz za tvoj argument. Če je v igri 15k in ne rabiš tega zdaj v enem kosu, je opcija tudi binance mastercard za sprotne nakupe, nekaj pa daš na menjalnice in kasiraš obresti.
Jaz sem prejšnji teden potegnil ven še zadnjih 10%. Dobiček več kot odločen, ne mislim bit prepožrešen in na koncu bag holder. Želodec in ledvica mi zdaj že pravita da je 99.9% ziher edina pot še naprej navzdol
Ti jaz povem komu ne...youtube. Ustvarit si moraš svoje mnenje iz čim več različnih virov. S tem treniraš svoj želodec, ki potem komunicira s taboNo, sej to ... sej ne vem več, komu zaupat ...