Se ti zdi, da je zadnje case TA zanesljiva?
Moje videnje skozi cas je tako, da lahko kovanci nevem kaj razvijejo, pa se ne bodo dvignili ama nic....potem pa bo sredi dolgocasnega dneva BTC rekel, alo grem...se bo dvignil in vse p..pic..ki.ce od altov mu bodo sledile. BTC bo rekel, nic, grem na zimsko spanje in zopet bodo, neglede na razvoj vsi alti v podnu.
Hudo, v svetu kriptohipsterjev se lahko mavrica kar izravna. Se lahko tudi zvije v spiralo?
Ta mavrica lahko gre tudi na 10 000Hudo, v svetu kriptohipsterjev se lahko mavrica kar izravna. Se lahko tudi zvije v spiralo?
Tega sem zacel spremljat, ampak zdaj ga gledam bolj za hec. Ded je totalni pesimist in bear trend news mesaiahTo se je zgodilo čisto v vsakem ciklu. A misliš, da se bo ponovno... ? Tudi "blow of top" so vsi pričakovali in ga ni bilo.
Vse je možno, ampak sem bolj prepričan, da se bo zgodilo nekaj nepričakovanga.
Btw. ostale napovedi tega tipa
Poglej priponko 47613
Rainbows are actually full circles. The antisolar point is the center of the circle. ... Because each person's horizon is a little different, no one actually sees a full rainbow from the ground. In fact, no one sees the same rainbow—each person has a different antisolar point, each person has a different horizon.Hudo, v svetu kriptohipsterjev se lahko mavrica kar izravna. Se lahko tudi zvije v spiralo?
Pissed?Vsi Yutuberji kar jih sledim, pravijo bull trap.
Če bo res 100k do konca leta bom pissed.....
Ce vsi to pravijo, potem zagotovo NI bull trap. Ce bi bil bull trap, bi bilo ravno obratno. Vsi bi tulili, da prihaja all time high.