Jaz pa mislim da bo kmalu čas za kupit.
In še malo trača... in kako bo vplival na ceno BTCja
V sredo (jutri):
Elon vs Jack vs Cathie (LIVE)
Elon Musk, Twitter founder Jack Dorsey and Cathie Wood will be at a one-day “The ₿ Word” summit to discuss the role of Bitcoin for institutions around the world - Tech Startups
Last month, we wrote about the upcoming summit designed to “destigmatize” Bitcoin narratives for business leaders. The one-day “The ₿ Word” summit was originally scheduled to be hosted by Twitter founder Jack Dorsey and ARK Investment Managements founder Cathie Wood. The ₿ Word is scheduled for...techstartups.com
Naslednji teden:
Ali je Tesla uradno prodala BTC ?
Year Quarter Earnings Date Production & Delivery Shareholder Deck SEC Filing 2021 Q2 Jul 26, 2021 Press Release
in nič ne kaže na to, da bi se trend kar tako obrnil... zgleda da se čaka na maksimum pain
Če prodam, bomo pa ziher imeli reversal... tak da.. Še vedno ne mislim prodat, tak da ostali kar lepo shortat
Naredi tak kot jaz .... Vsakega kupil za 10-15€ in čakam da bo za lambojaKer toliko strašijo s to inflacijo, se zna zgodit kaki flash crash v bliznji prihodnosti.
Če bodo delnice padle, bi znal bitcoin it na 7-10k€, kar je še zmeraj 2x več kot pred letom.
O teh vidim, da se največ menijo ....
Poglej priponko 47057
Kaj od tega ima res kako osnovo, da bi bilo lahko enkrat res uporabno?
Naredi tak kot jaz .... Vsakega kupil za 10-15€ in čakam da bo za lamboja
Delnice bodo padle, kripte bodo padle, zlato bo padlo, kam pa bo dnar sel?Ker toliko strašijo s to inflacijo, se zna zgodit kaki flash crash v bliznji prihodnosti.
Če bodo delnice padle, bi znal bitcoin it na 7-10k€, kar je še zmeraj 2x več kot pred letom.
O teh vidim, da se največ menijo ....
Poglej priponko 47057
Kaj od tega ima res kako osnovo, da bi bilo lahko enkrat res uporabno?
Denar bo tako izpuhtel (kar so ga skozi 2020 naprintal).... in cene se bodo tako vrnile na ene normalne vrednosti. Potem se pa spet lahko lotimo balon pihat.Delnice bodo padle, kripte bodo padle, zlato bo padlo, kam pa bo dnar sel?