To sm prejsnji teden bral, uoam, da ga zrinejo in nazaj po planu Kajnasbrijejo.press
To sm prejsnji teden bral, uoam, da ga zrinejo in nazaj po planu Kajnasbrijejo.press
Greš pod buy pa izbereš opcijo limit.Kako pa nastimas pr coinbasu kdaj naj kupi?
Pa je bols da prestavim valuto v USD?
Jaz nisem zgubil nič, ker nisem nič prodal.Jaz sem "dipe" kupoval in sem -20%..... bomo vidli.
Mislim, da ni konec.... folk bo ob prvih +10% pozabil vse to.
Jaz nisem zgubil nič, ker nisem nič prodal.
Je pa painful gledat dolge rdeče sveče.
Kaj pa po koliko si pa kupoval? Saj če si kaj pametnega kupil boš slej al prej v +. Če si pa razne doge, shibe, itd pol pa jebi ga.Se vam opravičujem ,ker vas nisem opozoril, da bom kupoval.
Vsega, kar se namreč lotim, gre v k.....
Dobrih 14 dni nazaj sem vzel za pol regresa ETH. Jebat ga, letos bo mal krajši dopust, bo pa drugo leto daljši...Kaj pa po koliko si pa kupoval? Saj če si kaj pametnega kupil boš slej al prej v +. Če si pa razne doge, shibe, itd pol pa jebi ga.
Ja, vem, res slab tajmning, ampak takrat sem se odločil, da vstopim v kripto svet in sem to naredil in mi ni žal, kljub tej krizi sedaj. Sem 100%, da bo šlo nazaj gor.Uf, slab tajming. Ne sedaj prodajat. Mal pozabi da sploh imaš, bo v prihodnosti še lepo zrastel.
Moji sodelavci so kupovali BTC po 10k ko je padal iz 20k... Kasneje smo šli dol do 3k, sem pravil da ne prodajat... zdaj jim ni žal.Ja, vem, res slab tajmning, ampak takrat sem se odločil, da vstopim v kripto svet in sem to naredil in mi ni žal, kljub tej krizi sedaj. Sem 100%, da bo šlo nazaj gor.