Sam je pa trenutno sam na enih xy menjalnicah, če sem prav videl :SCARDS je potrebno nabavit
Cardstarter je lauchpad od cardana s CARDS tokeni (kot POLS pri polkastarter ali SUPER pri superfarmu)
Koncno je Bitboy nekaj pametnega povedal
Sam je pa trenutno sam na enih xy menjalnicah, če sem prav videl :SCARDS je potrebno nabavit
Cardstarter je lauchpad od cardana s CARDS tokeni (kot POLS pri polkastarter ali SUPER pri superfarmu)
Koncno je Bitboy nekaj pametnega povedal
Ja, + da kih rabis vsaj 250 za kak presale.Sam je pa trenutno sam na enih xy menjalnicah, če sem prav videl :S
imaš kakšno "varnostno" stretegijo?jaz sem 2017 zgrešil in postal hodler moj protfolio je šel iz 500% plusa v 50 minusa... zneski so bili srednji s 4 nulami v nizke z tremi nulami...
tokrat ne bom zgrešil en del sem tudi že ven vzel
mokre sanje in upanje ostaja..v realnosti ne ujameš tega trenutka, razen če si hodlal 5 let.. ker ko eden velik proda, je gotovo.Ja, + da kih rabis vsaj 250 za kak presale.
Problem vidim v tem, da bi vsi iz par jurjev ali par 10 jurjev radi naredili 200 jurjev ali 500. Ker gledamo, da so nekateri coini delali nekaj tisoc %, nam x2 ali x3 ni dovolj. Meni vem da ni
To change the registered email address, you are required to write in to our support at support@huobi.com with the following:
- a selfie with handheld passport/ID.
- active mobile number.
Pred 4 leti nisem imel varnostne strategije ker si niti mislil nisem da bi se lahko zgodilo kar se je. Imel sem le cilj pri katerem bi izstopil pa sem ga premikal nekajkrat. Trenutno pa je moja varnost kupovanje in pobiranje s prehodom v teter. Lahko recem le to, da se mi zdi, da sem prevec defenziven in prodajam prehitro, velikokrat se tolcem po glavi.imaš kakšno "varnostno" stretegijo?
Meni so stop limiti vedno naredili problem. Takrat ko je zanihalo mi je prodalo, takrat, ko bi pa moglo prodati pa kr ni uspelo...
Mah jaz sem sel v teter ze v cetrtek s pricakovanjem padca, malo sem se vmes potolazil z nakupom in prodajo CTSI ampak sem ga spet prehitro prodal...Gremo danes pa jutri dol, upam, da je korekcija, kupujem nazaj, potem pa spet nazaj gor
Kateri moonboy si je to izmislil?
V čem je hec da se prodaja/menja v teter in ne direktno v dolarje ali eure?Pred 4 leti nisem imel varnostne strategije ker si niti mislil nisem da bi se lahko zgodilo kar se je. Imel sem le cilj pri katerem bi izstopil pa sem ga premikal nekajkrat. Trenutno pa je moja varnost kupovanje in pobiranje s prehodom v teter. Lahko recem le to, da se mi zdi, da sem prevec defenziven in prodajam prehitro, velikokrat se tolcem po glavi.
Jpmorgan je napovedal da btc nikoli nebo šel preko 250k. Verjetno mcap v svetu enostavno ni zmože večjih številk.To tudi mene zanima?
Dostikrat se sprašujem, kaj pa če BTC v tem ciklu ne bo dosegel napovedanih številk (med 100k$ in 300k$). So še kar sveži spomini na leto 2017, ko se je pričakovala samo korekcija, pa je šlo potem v dno... Sicer jaz takrat še nisem imel neki omembe vredne naložbe. Sedaj pa morem rečt, da sem (vsaj za moje razmere) na zelo lepih številkah.
To tudi mene zanima?
Dostikrat se sprašujem, kaj pa če BTC v tem ciklu ne bo dosegel napovedanih številk (med 100k$ in 300k$). So še kar sveži spomini na leto 2017, ko se je pričakovala samo korekcija, pa je šlo potem v dno... Sicer jaz takrat še nisem imel neki omembe vredne naložbe. Sedaj pa morem rečt, da sem (vsaj za moje razmere) na zelo lepih številkah.
Za tether ti nima nobena davkarija kaj za srat. Pri dolarjih in eurih nisem tako prepričan.V čem je hec da se prodaja/menja v teter in ne direktno v dolarje ali eure?
Hvala