Sedaj je čas za nakup, ker realno nižje najbrž ne bo več šlo
Toj'to.Jaz bi kupoval po delih
Zelo verjetno je bil nateg in sosed bajnih denarjev ni nikoli videl...Mene je sosed fehtal za 12.000€, ker naj bi ustvaril neke bajne denarje z BTC in je potreboval kao neko zavarovanje za izplačilo. Na koncu sem mu posodil 2.000€, ki mi jih je sicer po tednu vrnil, ni mi pa jasno, zakaj jih je potreboval. Kolikor sem se pozanimal, so izplačila povsem preprosta. Se komu kaj svita?
Ce kaj skriva, je nateg. Razen ce nisi vprasal.Mene je sosed fehtal za 12.000€, ker naj bi ustvaril neke bajne denarje z BTC in je potreboval kao neko zavarovanje za izplačilo. Na koncu sem mu posodil 2.000€, ki mi jih je sicer po tednu vrnil, ni mi pa jasno, zakaj jih je potreboval. Kolikor sem se pozanimal, so izplačila povsem preprosta. Se komu kaj svita?
Dajte prosim nehat to temo spamat z raznimi promo referl linki. Za to mislim da je neka druga tema oz. si odprite novo.Latoken exchange ima redne airdop-e. Zneski niso ne vem kaj, so pa pogosti in zanesljivi ter ne zahtevajo raznih depositov etc.
Par mojih referral linkov:
Get 5 HCS tokens
LATOKEN Rewards
Earn up to $10000 of free tokens in Airdrops inviting friends and completing easy tasks.latoken.com
Get 1000 WYD tokens
LATOKEN Rewards
Earn up to $10000 of free tokens in Airdrops inviting friends and completing easy tasks.latoken.com
Get 5 NIRX tokens
LATOKEN Rewards
VSE KAMPANIJE (stran se redno posodablja):
LATOKEN
latoken.com
Zakaj bi prodal če bo še raslo? Nima logike.