To je samo začasno kot promocija, drugače je v vsakem primeru fee. Več pa tu: https://www.binance.com/en/support/announcement/988f686d17254ebba09b5a131fd5166a
Sej zato bi se na Binancah umikal v EUR, ker mu načeloma bolj zaupam, kot USDC ali BUSD...USDT (Tether)..njemu sploh ne zaupam, ker bo en dan samo prišla ven novica, da ni kritja v Dolarju, kaj bo potem z vrednostjo, ne vemo...prejsnji petek so mogli predložit dokaze o kritju, vendar se nič ne govori o tem...
podaljšal so jim rok za en mesec
šimpanzu v džungli je jasno, da nimajo nič v rokah in da bo tole eskaliralo, ko bo treba
Si videl ko Justin da novico ven in je ta predstavljena kovanec pade. Enaka zgodba. Still halving je čez dan in 2 uriTenx
Ja. Ljudje kar sinfajo, pa gledam ostale kovance in iscem neke razloge za zaupanje...ma nic kaj ne najdem. Mogoce je kriva preteklost s policijo itd...ampak nismo vsi, ki smo kdaj poblize vidli policaja, kriminalci
V glavnem, vcerajsnji AMA bil polomija zaradi predstavnikov Voice-Life, izum pa je dobesedno izum, ki ga se ni. Mi je ok, sparam verge do jutri, kako vreco ga pustim za naprej, ostalo gre.
Nič pol pa dvignit dnar pa po Lambota
... za ene toplice sem pa res zaslužil... samo odpret jih še morajo
Saj zato sem jaz trenutno 95% v FIAT.Pri meni je v igri kr nekaj $, zato me pa žre
Saj zato sem jaz trenutno 95% v FIAT.