Hja nič... Optijevi predlogi so mi prinesli nekaj plusa, pa ne morem biti jezen na njega
Presenečen, sej sem napisal če prebije leti gor. Still mi je sumljivo tole..
Zadnje čase nemalokrat vidim manipulacijo prebijanja tarč z namenom prevare trendov. Sicer ni lih tak scenarji, je pa podobn. Wicks prevara, da se gre namensko čez tarčo potem pa sell na polno.
Ponavadi ne letam brezveze v fiat, tokrat je bilo kazalcev in napovedi toliko, da nism hotel tvegat.
Jebiga takle mamo, tkole se dajemo, pravjo pr nas na Gorenjskem.
Kaj naredit v tvojem primeru ? Ali vstopit po tej ceni, ali čakat na večji popravek ? Če čakat, kako dolgo ?
Mike osebno mnenje, a je teb sumljivo tole? Čist iz firbca? Pa pustmo tehnično analiziranje.Ce pogleda cez resistance, se ne pomeni, ds je bullish. Treba vedet ker graf se gleda in pocakat, da se candle na tistem grafu zapre in kje se zapre. Vec dejavnikov pa kaze na to, da gremo malo gor ja.
Isto mišlenje.Kaj pa vem, sumljivo. Tudi sam sem pricakoval vecjo korekcijo. Enostavno skoraj nemoremo visje v take parabolic stilu. Ali pa lahko?
Jaz sem cakal enostavno, kaj se izcimi. Se zapre 4h candle pod 32500? Ok, gremo dol. Smo sli pa visje vseeno. Kar pa ne pomeni, da h&s odpade. Se vedno se lahko izvede. Mater je te izraze cudno pisat v slovenscini
Mike osebno mnenje, a je teb sumljivo tole? Čist iz firbca? Pa pustmo tehnično analiziranje.
Mamicu mu se kar noce na dol obrnit