Tako je ko prebije in je preboj potrjen bo raketa.Chainlink mislis, ne?...se celo Bitstamp ga ima..
Tako je ko prebije in je preboj potrjen bo raketa.Chainlink mislis, ne?...se celo Bitstamp ga ima..
Jaz sem šel včeraj z cca. 70% sredstev v nakup ETHja pri ceni malenkost nad 1k.Moj občutek pravi, da še to ni konec...bi pa bil srečen, če bi bila zdaj ena konsolidacija in potem navzgor. Sam sem dokupil nekaj malega ETH.
Če gre še nižje bom še dokupil.
Jaz sem šel včeraj z cca. 70% sredstev v nakup ETHja pri ceni malenkost nad 1k.
kje pa vidiš linka v prihodnosti?Tako je ko prebije in je preboj potrjen bo raketa.
Poglej priponko 40685
Jaz sem šel včeraj z cca. 70% sredstev v nakup ETHja pri ceni malenkost nad 1k.
Ja, sej pravim...se kako vase mnenje, ker drugace grem v nakup...se ne spoznam na grafe
Koliko trejdov na mesec ni obdavcenih? 20?
kje boš pa ven skočil?LInk je prebil downtrade linijo ima inverse head and shoulders patern, vendar pazite je močn bearish pritisk jaz bom vstopil pri 0.00044 sat, ali celo malo višje, da ni fake breakout.
Ni mi všeč trenutno prva tarča okoli 5300. Preveč bearish. Vstopil bom višje, Sumim na bump and run. Zadnje čase se bulsi igrajo z Wicksom, naredi se ogromn wicks potem pa sell. Opazil sem pr par kovacih, da grejo mal čez tarčo z ogromnimi zgornji wicksi in potem sell na polno. Manipulacija totalna. Buyerji pa mislijo da je tarča prebita in fuknejo order oz ne sellajo.kje boš pa ven skočil?