Namig: več Pi dobivate, če se pod vas vpisujejo drugi in jih potem dodate v svoj security circle. V app se lahko prijavite s svojim Fb računom, če se boste z tel.št. jo boste kasneje morali potrdit. priporočam Fb.
Rabiš nekaj povabljencev... drugače pa tale pi je ena taka brezvezna fora ničemur podobna...ker so pač trije študiranci, ljudje to minajo, noben pa nič ne ve, če pobira kake podatke dol ali nič al kaj sploh dela....ni glih ponzi ker ne rabiš ni plačat da dobivaš 0.25 Pi/uro, lahko sam delaš ampak pač manj pi dobivaš. Vse kaj moreš delat je da 1x na 24 ur klikneš en gumbek v app, da potrdiš da si prava oseba.
Aja? Kaj konkretno? Meni še nikjer ni bilo potrebno koga prepričevati, da se nekam pridruži, da bi jaz na ta račun profitiral.
Ne plačuješ vedno z denarjem... dandanes so zadovoljni že z osebnimi podatki. Saj pravijo, da so osebni podatki novodobno zlato. Saj tudi nagrada za pripeljane prijatelje ni denar, temveč neka virtualna valuta.
Zadeva deluje. Vceraj sem dobil Viso in jo ze pridno koristim. Imam 500MCO, tako da mi lepo leti 3% cashback na vse nakupe. Ce se kdo prijavlja lahko uporabi spodnji referal link. V primeru 6 mesecnega stake-anja 50MCO (trenutno 240€) dobi vsak od naju 50$ nagrade v MCO-jih. Vse preverjeno in vse dela, vsaj meni.A res nihce ne pozna oz ne uporablja? morda kaka info s strani SvetIdej ?
Sem tako navdusen nad viso, da sem samo o njej pisal. Slabo letno uporabljam tudi njihov Earn in giftcards. Preizkuseno deluje hotels.com in mimovrste.A res nihce ne pozna oz ne uporablja? morda kaka info s strani SvetIdej ?